Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia SP vs. Sony...

Sony xperia SP vs. Sony xperia M2?

Figyelt kérdés
Egy nagyon erdekes kerdes, mert szinte majdnem megegyeznek, de meg se tudok donteni (nem erdekel a penz,hogy melyik olcsobb meg dragabb, se mas telefonok!!!). Ez a ket telefon kozott valaki irja mar le hogy melyik a jobb valasztos es miert, mert nem tudom sehogy se eldonteni. Az m2 fejletebb szebb , kameraja megis roszabb elvileg meg csak qHD az SP pedig HD. szerintetek?

2014. máj. 27. 22:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Leszarom hogy nem erdekel mas telo , de az m2-hoz hozza adsz 10 000ret es Lg G2 Mini , ami jobn ezeknel ....
2014. máj. 27. 22:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az SP :D
2014. máj. 27. 22:31
 3/19 A kérdező kommentje:
miert?:) neked ilyen telefonod van? es mik a tapasztalataid?:D
2014. máj. 27. 22:47
 4/19 anonim ***** válasza:
M2. Sosem vennék Sony-t de ha választanom kéne akkor az és nem az a kicsi akadozós telefonnak sem nevezhető műszaki cikk.
2014. máj. 28. 08:55
 5/19 anonim válasza:
Az SP mivel a kijelzo felbontasa egyértelműen jobb, a pixelsuruseg is jobb. A nagyobb kijelzo ellenére az m2 nem nyújt annyival jobb minőséget az SP -vel szemben. hardveresen hasonlóak, SP 4.3 androiddal a memória miatt lassú kicsit de azt egy héten belül javítják és mivel az m2 is egy giga memóriát használ ezért nem döntő ok. ár érték arány alapján is meg amúgy is SP. Véleményem szerint egy árban kellene lenniük.
2014. máj. 28. 09:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Ertem. Nekem az M2be csak a kulseje tetszik nagyon, a hatlapja meg hogy nem vilagitos az alja, meg a kepernyo is szebb is ranezesre. meg a 4.3 nem akadozik az M2n viszont az SP jobb kamerara szoval nemtudom melyiket valasszam :/
2014. máj. 28. 10:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Az SP-nek nem jobb a kamerája.
2014. máj. 28. 12:17
 8/19 A kérdező kommentje:
Nekem most Alcatel OT idol van, nem tudom mennyire lenne elorelepes ez a telefon:)
2014. máj. 28. 22:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest az SP kis visszalépés lenne, az M2 pedig kis előrelépés.
2014. máj. 29. 14:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Miert lenne visszalepes? megindoklod?
2014. máj. 29. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!