Bolykibarnus kérdése:
Ezek közül melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Telenornál vagyok és pontokkal lehet mobilt venni ezek a telók. Minden felsorolt mobil ingyenes abban a csomagban amiben én vagyok.
Huawei Ascend Y530
Nokia Lumia 520
Samsung Galaxy Trend Plus
Sony Xperia E1
Alcatel OneTouch Idol 2 S
HTC Desire 500
LG Optimus F6
LG Optimus L7 II
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Core Plus
Sony Xperia L
LG G2 Mini
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 1320
Samsung Galaxy S 4 mini
2014. máj. 24. 09:03
1/7 anonim válasza:
A két alsó közül válasz, attól függően milyen operációs rendszer kell.
2/7 A kérdező kommentje:
Android kéne. Köszi a választ
2014. máj. 24. 09:25
3/7 anonim válasza:
Én az alsó ötből választanék, és a Lumia 925-öt ajánlom, még ha nem is Android, semmi hátrányát nem látom a többihez képest, sőt!
4/7 anonim válasza:
igen, a 925-nak mondjuk a 1320-al szemben az az előnye, hogy jobb a kamerája. az 1320-nak csak egy átlagosabb zeiss kamerája van.
5/7 anonim válasza:
1320-nak nem ZEISS kamerája van, hanem egy sima 5 megapixeles, viszont 925-ben PureView kamera van ZEISS lencsékkel és optikai képstabilizátorral! A listában egyik sem tudja ezt...
7/7 anonim válasza:
Lumia 1320
925,ha fontos a jobb kamera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!