Rejtett fájlok foglalják a telefon belső tárhelyét?
Samsung galaxy s4 telefonról lenne szó.
9,9GB a belső tárhelye most jelenleg 600mb szabad hely van rajta. Az android mappa 4,5GB méretű a többi file elhanyagolható 1-2 KB, akkor mi foglalja a többi helyet?
Kisebb alkalmazások is max 1GB-t ha foglalhatnak.
Rajta volt egy 2GB-s játék nevezetesen a GTA:SA ami fel volt telepítve működött pár nap múlva elindítottam és le akarta tölteni újból a 2gb-t de failed lett belőle.
Ezután töröltem az alkalmazáskezelőben a játék el is tűnt de a helyet ugyan úgy foglalja , az andoid/obb be sincs már benne a mappája szóval nem tudom hogy lehetne letörölni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Beállítások/táhely/alapméretezett tárolási hely.
Hát formázás is lehet egy megoldás, de szerintem felesleges mert 900mb még elég az alkalmazások beállításainak, de te tudod.
nekem a tárhelyen belül nincs ilyen, hogy :alapméretezett tárolási hely.
SD leválasztása, formázása erre a kettő parancsra lehet csak rányomni a többi csak írja az adatokat.
Ezt én is megtaláltam, de nem értem az 1. válaszolót.
Magyarul sehol nincs leírva
Nézd:
Ide regisztrálj fel. Majd tedd fel a kérdést. Azzon az oldalon sokan foglalkoznak ilyenekkel és segíteni is tudnak.
De rootolás garancia vesztéssel járhat! és sikeres root után is elődordulhat hogy nem fog működni valami vagy színes lesz a kijelző. Épp tegnap olvastam egy ilyet egy samuval itt.
Dönteni kell :/
Így mindent össze vettve:
Szerintem inkább állítsd vissza a gyáribeállításokat. Az biztonságosabb.
Hát sajnos akkor marad ez a 9gb-nyi hely alkalmazásokra...:S
Köszönöm azért a segítséget.
Gari már nincs rajta de nem nagyon akarok kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!