Rejtett fájlok foglalják a telefon belső tárhelyét?
Samsung galaxy s4 telefonról lenne szó.
9,9GB a belső tárhelye most jelenleg 600mb szabad hely van rajta. Az android mappa 4,5GB méretű a többi file elhanyagolható 1-2 KB, akkor mi foglalja a többi helyet?
Kisebb alkalmazások is max 1GB-t ha foglalhatnak.
Rajta volt egy 2GB-s játék nevezetesen a GTA:SA ami fel volt telepítve működött pár nap múlva elindítottam és le akarta tölteni újból a 2gb-t de failed lett belőle.
Ezután töröltem az alkalmazáskezelőben a játék el is tűnt de a helyet ugyan úgy foglalja , az andoid/obb be sincs már benne a mappája szóval nem tudom hogy lehetne letörölni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Azért akarta leszedni a datáját mert lehet áthelyezted az indító apkt beslő/SD tárhelyre vagy átállítottad a alapméretezet tárolást.
Ilyenkor nem találja a data-ját.
A "data" nem csak az obb-ben lehet. Lehet a data mappában com.rockstar… előnévvel.
Én a helyedben megnézném az sd-n és a belsőtárhelyen is.
A "felesleges" gyorsítótár és az alkalmazás beállításai is foglalnak helyet na meg a zene,kép,videó,film.
A clean master alkalmazásással is törölheted a felesleges fájlokat. Az még lehet a sanadres datáját is megtalálja.
Kép zene stb az sd kártyán vannak, nem raktam át a gta-t a dara mappában sincs benne.
A clean masters nem találja :S
De ha alapméretezet tárolásnak a belső tárhely van beállítva az alkalmazás apk fájla a belsőre fog telepűlni.
Warezos a gta?
Mert azzoknál nagy tömegben csak az sd-kártyán mennek.
600mb még elég szabadon a belsőnek ha az alkalmazás beállítások vannak rajta csak.
A alkalmazások kezelése menüben minden alkalmazást helyezz át az SD-re.
Kivéve a böngészőidet mert ha levásztod vagy leválsztja az SD kártyát, nem fogsz tudni addig netezni :D
Az alkalmazásokat áthelyezgettem az sd re, de akkor is csak a felét rakja át, pl 1 400 mb os játéknál csak az indítóját rakja át sd re.
De nem is az a gond, hogy csak ilyen kevés helyem van hanem az, hogy 2gb le van foglalva a semmire, mert a gta az eszköz memóriáján volt most eltűnt de a helyet még mindig foglalja :/
warezos igen, torrentről szedtem le a gta-t.
De ha sd kártyára másoltam a datáját nem indította el a teló csak ha az eszközmemóriára raktam.
és milyen warezos volt?
Csak egy apk ami leszedte neked a datát vagy egy komplett játék apk meg data mappával együtt?
Nem lehet hogy ez a komplett telepítő fent maradt neked valahól? (data+apk)
Alapméretezetnek az SD-kártyát add meg azért nem indulhatott a gta sdről és azért nem rakja át a datákat csak az apk-t. Ennek kell lenni a hibának, ha nem akkor tanácstalan vagyok.
Dugd rá a gépre és bári amiben rockstar vagy gta név van azt töröld le a gépről.
data+apk-t raktam rá a telefonra.
Ha csak simán apk-t tettem nem indult el a letöltés ahogy beléptem a játékba failedet írt.
Alapértelmezettnek az SD kártyát hogyan kell beállítani?
nem maradt fenn sehol nincs rajta a telefonon a mappája :/ nem értem. Formázhatom le a telefont szerintem..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!