Melyik telefon rendelkezik minimum 8 megapixellel, min.8 giga belső memóriával?
Sziasztok.
Szerintetek melyik telefon lenne nekem való?
beszélgetésen kívül főként zenehallgatásra + fotózásra használom a telefonom.Régen volt egy Xpress music készülékem és imádtam a zenelejátszós gombokat az oldalán.
Szóval olyan gép kell ami jól fotóz és nem bonyolult rajta zenét hallgatni.A tippeket előre is köszönöm.
Én az Xperia L-t is ajánlom neked mert nagyon jó képet csinál, tapasztalatból beszélek. A SONY-nak van egy olyan alkalmazása hogy "WALKMAN" ezen keresztül kiválóan tudsz zenét hallgatni.
Vidót 1280x720p-ben vesz,képet pedig 3264x2448p-be rögzít és tenlyeg ha fotózol egy rétet akkor az utólsó fűszálon az utolsó katicabogár is látszik :) Nem akarlak semmiről lebeszélni és ez csak az én véleményem, de én rendkívül meg vagyok vele elégedve,és csak ajánlani tudom!! :)
Én is a Lumia 925-öt ajánlom, vagy ha nem elég a 16 GB akkor a 920-at.
Azért ne keverjünk már össze egy Sony Xperia L-t, aminek valamilyen kamerája van, meg egy Lumia 925-öt, aminek Carl Zeiss lencséje van, és PureView technológiát alkalmaz... :)
Viszont még ajánlom a Lumia 1020-at, ezzel a kompakt gépeket simán ki lehet váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!