Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire rossz lenne a...

Tényleg ennyire rossz lenne a Nokia lumia 520-as okostelefon?

Figyelt kérdés
Minden ismerősömnek androidos okostelefonja van,nekem Windows rendszerű Nokia lumia 520. Ha valami segítséget akarok kérni a barátaimtól,hogy állítsd már be ezt meg azt nekem akkor mind azzal jön,hogy nem értek hozzá nekem androidos van ahhoz értek. Mindenkinek androidos van es azt mondják azért mert az androidos jobb. Azt is mondták,hogy add el gyorsan azt a Nokia lumia 520-ast és vegyél egy androidosat. Azt is mondták,hogy ráadásul a Nokia 520 a leg sz@...rabb okostelefon. Ti mit szóltok ehhez? Tényleg ennyire rossz telefon? Am.ezt a kérdést is a telómról tettem fel:)

2014. máj. 17. 15:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Azt nem merné szerintem megtenni az MS..

Nagyon lecsökkenne a vásárlói tábor.

2014. máj. 17. 17:35
 32/40 anonim ***** válasza:

Talán nem teszi meg, de ezek a telók amik kifognak jönni, csak a nevében lesz NOKIA...

A név ezen a téren az övék már ma is.

Kiadhatják NOKIA néven is az M$ telókat...

2014. máj. 17. 17:45
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Megfogja.

Teljesen magába olvasztja és windows pohne,lumia, vagy ms mobil lesz belőle.

Hogy mutassák itt már a microsoft az úr.

2014. máj. 17. 17:47
 34/40 anonim ***** válasza:

Meg is fogja:

[link]

2014. máj. 17. 17:51
 35/40 anonim ***** válasza:
És ennek jobban örülnek itt egyesek, mint a ma esti lottófőnyereménynek kb...
2014. máj. 17. 17:53
 36/40 anonim ***** válasza:
Engem valamiért nem zavar,hogy felvásárolták. Szerintem még pozitív is a dolog. Így már megnyugodhatnak a WP felhasználók,hogy rendesen támogatva lesznek. Hiszem azt is,hogy ez vezeti majd a WP-t az igazi sikerhez.
2014. máj. 17. 18:07
 37/40 anonim ***** válasza:

Az lesz a neve a telefonos részlegnek hogy Microsoft Mobile Oy.

De a készülékeket valószínűleg Nokia-ként fogják kiadni.

Hát őszintén szólva, örülök neki, hogy nézne már ki felül hogy Microsoft?!

2014. máj. 17. 18:43
 38/40 anonim ***** válasza:
Most ennek örülsz, hogy talán marad a NOKIA név felül?
2014. máj. 18. 07:10
 39/40 anonim ***** válasza:
Ha már megvette a MS, legalább Ennyi maradjon...
2014. máj. 18. 07:14
 40/40 Müller Ádám 030208 válasza:
Tényleg!Nekem is 520-am van és telefonáláson kívül semmire se jó.Ráadásul 72 ezerért vettem!Ugyanolyan áron vett egy ismerősöm androidosat és ezerszer jobb!Ami ott 2 másodperc az az 520-on 30!(ez pl a messenger volt) az áruházról meg ne is beszéljünk.Ha jót akarsz ne vegyél ilyen telefont!A netből mindig kilép,sőt ez a második nokia készülékem mert az elsőt hibásan adták el!A nokiának egyedül a régi nyomógombos telói a jók.
2016. febr. 22. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!