Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire rossz lenne a...

Tényleg ennyire rossz lenne a Nokia lumia 520-as okostelefon?

Figyelt kérdés
Minden ismerősömnek androidos okostelefonja van,nekem Windows rendszerű Nokia lumia 520. Ha valami segítséget akarok kérni a barátaimtól,hogy állítsd már be ezt meg azt nekem akkor mind azzal jön,hogy nem értek hozzá nekem androidos van ahhoz értek. Mindenkinek androidos van es azt mondják azért mert az androidos jobb. Azt is mondták,hogy add el gyorsan azt a Nokia lumia 520-ast és vegyél egy androidosat. Azt is mondták,hogy ráadásul a Nokia 520 a leg sz@...rabb okostelefon. Ti mit szóltok ehhez? Tényleg ennyire rossz telefon? Am.ezt a kérdést is a telómról tettem fel:)

2014. máj. 17. 15:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
90%
#7, midnenhol ezt a sablon szöveg copy-pastezed, de most reagálnék is rá: hiányokkal egyetértek, de ezek már a 620-ban megvannak, szóval ha valakinek kellenének, akkor olyat vesz. Viszont nem értem, hogy miért lenne egy letisztult, akadás- és fagyásmentes, egyszerű rendszer hiba, ami 512MB memóriára is tökéletesen van optimalizálva? ... meg ez a RAM és multitasking optimalizáció, ebből is látszik, hogy fingod sincs a WP működéséről, hiszen a megnyitott alkalmazások nem egyenlők a háttérben futókkal, mert amikor nincsenek használva, akkor azok le vannak hibernálva, míg a háttérben futó feladatok közt olyanok is vannak, amik meg sincsenek nyitva. Ami igaz, 512MB RAM pl. böngészéskor hamarabb megtellik mint 1GB és van, hogy újratölt, de ez nem befolyásolja a rendszer stabilitását és sebességét. Ja és a végén, a rossz hangzás: rossz fül/fejhallgatóval a hőn szeretett Sonyd is szarul szól, semmi baj nincs az 520 vagy bármelyik más Lumia hangzásával... nem is értem, hogy honnan vetted ezt, még soha nem hallottam/ovlastam senkit erre panaszkodni, de hát tőled miért is várnék mást. Tényleg kezd már kicsit sok lenni belőled, inkább ténlyeg laggdroidos sorstársaidon segíts, mintsem a WP-s topikokban rontod a levegőt!
2014. máj. 17. 15:59
 12/40 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a lumia 520-ommal nagyon tetszik nincs rajta vaku csak sima fényképet csinál de nagyon jó minőségűt. A viber alkalmazás a lumia 520 n nem működik,csak androidosokon és erre mondták,hogy ezért nem jó a Windows telefon. Hát én meg úgy gondolom ,ha viber nincs akkor jó a Facebook is. Szoval csak Ennyi. Am. Mennyi most egy 520-as én februárba vettem a t.mobil -nál 44.990-ért. Most is az állítólagos"sz@...r" lumiámról netezek itt:)
2014. máj. 17. 16:00
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a Viber szarul van megírva, az megint nem a rendszer hibája, hanem az alkalmazás fejlesztőié, szóval ezt is nyugodtan megmondhatod tudatlan haveroknak.
2014. máj. 17. 16:02
 14/40 anonim ***** válasza:
69%
Nekem működik a Viber a Lumia 520amon :)
2014. máj. 17. 16:03
 15/40 A kérdező kommentje:
Am. Az 5-ös válaszolónak sztem sem volt lumiája,kamuzik csaak direkt Írja:),a szövegből rikít,hogy nem igaz amit ír.
2014. máj. 17. 16:03
 16/40 anonim ***** válasza:
76%

Most olyan 30-35 körül van.

Én márciusban vettem a MediaMarktban akciósan, domino csomagban 19.000 Ft ért :)

2014. máj. 17. 16:04
 17/40 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem beszél itt most 620-ról,félre beszéléssel sem javítottod azt a tényt hogy tele van hiányossággal.

A hangzásnak pedig jár uttánna.

2014. máj. 17. 16:05
 18/40 anonim ***** válasza:
71%

Engem nem zavar a vaku hiánya.

Felveszem a fehéregyensúlyt, és meg van oldva.

megfelelő fényviszony mellett szinte kiváló képeket csinál.

Kedvenceim a makro felvételek! :)

2014. máj. 17. 16:06
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem teljesen jó a hangzása, pedig érzékeny vagyok az ilyen dolgokra:)
2014. máj. 17. 16:07
 20/40 A kérdező kommentje:
A médiában itt 25 volt de későn kapcsoltam akkor met már megvettem. Am a telenornál most 48.
2014. máj. 17. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!