Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire rossz lenne a...

Tényleg ennyire rossz lenne a Nokia lumia 520-as okostelefon?

Figyelt kérdés
Minden ismerősömnek androidos okostelefonja van,nekem Windows rendszerű Nokia lumia 520. Ha valami segítséget akarok kérni a barátaimtól,hogy állítsd már be ezt meg azt nekem akkor mind azzal jön,hogy nem értek hozzá nekem androidos van ahhoz értek. Mindenkinek androidos van es azt mondják azért mert az androidos jobb. Azt is mondták,hogy add el gyorsan azt a Nokia lumia 520-ast és vegyél egy androidosat. Azt is mondták,hogy ráadásul a Nokia 520 a leg sz@...rabb okostelefon. Ti mit szóltok ehhez? Tényleg ennyire rossz telefon? Am.ezt a kérdést is a telómról tettem fel:)

2014. máj. 17. 15:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19%
Ha neked jó a hangzás eq nélkül akkor irány a füll orr gége.
2014. máj. 17. 16:08
 22/40 anonim ***** válasza:
82%

Tudod egy normális füles sokat dob :)

Egyébként főleg rockot hallgatok, ahhoz meg tök jók a gyári beállítások.

2014. máj. 17. 16:12
 23/40 anonim ***** válasza:
22%

" szövegből rikít,hogy nem igaz amit ír"

Na azt kötve hiszem. Ezek a specifikációk minden 520-ra igazak.A másik fele is igaz kár is lenne tagadni. Nem akarok száz oldalt belineklni ilyenekről.

2014. máj. 17. 16:27
 24/40 anonim ***** válasza:
46%

És lenullázák a specifikációs részt.

Ennyire elvakult ennyire veréb felhasználó tábort még nem láttam…

Ott a telefon előtte de nem látja rajta azokoat a hiányoságokat amit írtam…

Nem gond az ie tudd ilyet hogy lepontozás, örülünk neki :)

2014. máj. 17. 16:32
 25/40 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó:

Ezek Nokia fanok és most kezdenek élvezkedni, hogy végre a NOKIA is fel tudott valamit mutatni a hosszú szenvedés után.

Mi a tököt fognak imádni miután az eddig agyonutált M$ megvette és hamarosan Microsoft néven adják Őket?

2014. máj. 17. 16:36
 26/40 anonim ***** válasza:
51%

Keresztbe ülnek a kádbán és…

Meg is érdemli a sorsát a wcpapír gyártó cég, elaudt a symbiannal.

De ott van még az s40. Azon nem kell szenvedni hackel csempével, csengőhang maszturbálással.Ugyan olyan stabil meg tudású is mint a microfost os-e! :D

2014. máj. 17. 16:43
 27/40 anonim ***** válasza:
76%

Nem fogják MS néven adni őket.

Előlapi kamera nem hiányzik

Vaku sem

Értesítési led egy kicsit

EQ sem nagyon

Ahhoz képest, hogy 512 mb RAM van benne, jó a multitasking.

2014. máj. 17. 16:46
 28/40 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó:

Nem fogják ms néven adni az lehet, de ez a nokia már nem lesz akkor se az a nokia amit eddig imádtatok.

Ez már nem európai cég, mint eddig volt, hanem egy amerikai (pfujj) nagyobb cég által diktált mittomén mi.

A Nokia már sehol se lenne, ha az eddig agyonuált M$ nem pumpálná bele a pénzét.

Eddig vajon miért nem pumpálta a pezót azokba a cégekbe akik korábban is nyomtak ki windows modellt, mint a samsung vagy a htc?

Mert azok megálltak a lábukon anélkül is.

Ennyi és a lényeg mégegyszer:

Ezek Nokia fanok és most kezdenek élvezkedni, hogy végre a NOKIA is fel tudott valamit mutatni a hosszú szenvedés után.

Nem volt ennyi WINDOWS fan ezen az oldalon korábban, sőt utálták mint a xart...

2014. máj. 17. 17:08
 29/40 anonim ***** válasza:
66%

Tudom, hogy már nem az A Nokia lesz, és ezt sajnálom is :(

Tudod Samsung, HTC nem főprofilból gyárt WPt, ezért nincs az MS nek annyi pénze benne.

Nekem sose volt bajom a Microsofttal, se a Windowssal.

2014. máj. 17. 17:19
 30/40 anonim ***** válasza:

Windows-al nekem se volt bajom, de a microsoft nem véletlen csapott le a NOKIA-ra...

Látták, hogy vergődött eddig, hát teletömték zsével + a korábbi ms főnök elop-al és innen indult az egész, hogy megvették a NOKIA mobil üzletágát, ti meg ennek tapsoltok ezerrel manapság...

És az se biztos, hogy a közeljővőben NOKIA néven adják majd a telókat, ezt a nagy Microsoft fogja eldönteni.

Ne lepődj meg, ha nem NOKIA néven jönnek ki a telók LUMIA néven.

Ebben a NOKIA-nak már szava sincsen

2014. máj. 17. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!