Tényleg ennyire rossz lenne a Nokia lumia 520-as okostelefon?
Tudod egy normális füles sokat dob :)
Egyébként főleg rockot hallgatok, ahhoz meg tök jók a gyári beállítások.
" szövegből rikít,hogy nem igaz amit ír"
Na azt kötve hiszem. Ezek a specifikációk minden 520-ra igazak.A másik fele is igaz kár is lenne tagadni. Nem akarok száz oldalt belineklni ilyenekről.
És lenullázák a specifikációs részt.
Ennyire elvakult ennyire veréb felhasználó tábort még nem láttam…
Ott a telefon előtte de nem látja rajta azokoat a hiányoságokat amit írtam…
Nem gond az ie tudd ilyet hogy lepontozás, örülünk neki :)
Utolsó:
Ezek Nokia fanok és most kezdenek élvezkedni, hogy végre a NOKIA is fel tudott valamit mutatni a hosszú szenvedés után.
Mi a tököt fognak imádni miután az eddig agyonutált M$ megvette és hamarosan Microsoft néven adják Őket?
Keresztbe ülnek a kádbán és…
Meg is érdemli a sorsát a wcpapír gyártó cég, elaudt a symbiannal.
De ott van még az s40. Azon nem kell szenvedni hackel csempével, csengőhang maszturbálással.Ugyan olyan stabil meg tudású is mint a microfost os-e! :D
Nem fogják MS néven adni őket.
Előlapi kamera nem hiányzik
Vaku sem
Értesítési led egy kicsit
EQ sem nagyon
Ahhoz képest, hogy 512 mb RAM van benne, jó a multitasking.
Utolsó:
Nem fogják ms néven adni az lehet, de ez a nokia már nem lesz akkor se az a nokia amit eddig imádtatok.
Ez már nem európai cég, mint eddig volt, hanem egy amerikai (pfujj) nagyobb cég által diktált mittomén mi.
A Nokia már sehol se lenne, ha az eddig agyonuált M$ nem pumpálná bele a pénzét.
Eddig vajon miért nem pumpálta a pezót azokba a cégekbe akik korábban is nyomtak ki windows modellt, mint a samsung vagy a htc?
Mert azok megálltak a lábukon anélkül is.
Ennyi és a lényeg mégegyszer:
Ezek Nokia fanok és most kezdenek élvezkedni, hogy végre a NOKIA is fel tudott valamit mutatni a hosszú szenvedés után.
Nem volt ennyi WINDOWS fan ezen az oldalon korábban, sőt utálták mint a xart...
Tudom, hogy már nem az A Nokia lesz, és ezt sajnálom is :(
Tudod Samsung, HTC nem főprofilból gyárt WPt, ezért nincs az MS nek annyi pénze benne.
Nekem sose volt bajom a Microsofttal, se a Windowssal.
Windows-al nekem se volt bajom, de a microsoft nem véletlen csapott le a NOKIA-ra...
Látták, hogy vergődött eddig, hát teletömték zsével + a korábbi ms főnök elop-al és innen indult az egész, hogy megvették a NOKIA mobil üzletágát, ti meg ennek tapsoltok ezerrel manapság...
És az se biztos, hogy a közeljővőben NOKIA néven adják majd a telókat, ezt a nagy Microsoft fogja eldönteni.
Ne lepődj meg, ha nem NOKIA néven jönnek ki a telók LUMIA néven.
Ebben a NOKIA-nak már szava sincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!