Megéri megvenni az IPhone 5C-t? Mik a jó pontjai és mik a rosszak?
Figyelt kérdés
nem az érdekel hogy jaaajjj én sose vennék iphone-t, meg hogy vegyek ink S4-et stb....2014. máj. 13. 14:13
1/6 anonim válasza:
Itt egy összehasonlítás, sima 5 vs. 5c:
Röviden: erősebb akksi, hosszabb beszélgetési idő, újabb oprendszer, kicsit nagyobb súly.
2/6 anonim válasza:
Amikor egyetlen telefon mellett teszed le a voksodat, és max lebeszélni tudnánk róla, tök mindegy mit mond az átalg válaszadó.
Ha rám hallgatsz, nem így teszed fel a kérdést, hogy xxx márka yyy típusa, hanem leírod, valóban mire van szükséged.
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem az általad leírt márka egyazon típusa jönne ki tökéletes válaszképp....
3/6 A kérdező kommentje:
inkább a tiszta tények érdekelnek 2.
1. ment a zöld :)
2014. máj. 13. 14:40
4/6 anonim válasza:
A jó benne az, hogy szép nagy kijelzője van. Ezt elrontja a ronda kezelőfelület. De összességében megéri.
5/6 anonim válasza:
Csak rosszat tudok mondanni rola....karacsonykor vettem egy baratnomnek....699$ volt itt kint es semmivel se jobb vayy gyorsabb mint a 4s je.Persze jobb kamera meg nagyobb proci stb de nem erzed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!