Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri megvenni az IPhone...

Megéri megvenni az IPhone 5C-t? Mik a jó pontjai és mik a rosszak?

Figyelt kérdés
nem az érdekel hogy jaaajjj én sose vennék iphone-t, meg hogy vegyek ink S4-et stb....

2014. máj. 13. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Itt egy összehasonlítás, sima 5 vs. 5c:

[link]

Röviden: erősebb akksi, hosszabb beszélgetési idő, újabb oprendszer, kicsit nagyobb súly.

2014. máj. 13. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Amikor egyetlen telefon mellett teszed le a voksodat, és max lebeszélni tudnánk róla, tök mindegy mit mond az átalg válaszadó.

Ha rám hallgatsz, nem így teszed fel a kérdést, hogy xxx márka yyy típusa, hanem leírod, valóban mire van szükséged.

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem az általad leírt márka egyazon típusa jönne ki tökéletes válaszképp....

2014. máj. 13. 14:33
 3/6 A kérdező kommentje:

inkább a tiszta tények érdekelnek 2.

1. ment a zöld :)

2014. máj. 13. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A jó benne az, hogy szép nagy kijelzője van. Ezt elrontja a ronda kezelőfelület. De összességében megéri.
2014. máj. 13. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak rosszat tudok mondanni rola....karacsonykor vettem egy baratnomnek....699$ volt itt kint es semmivel se jobb vayy gyorsabb mint a 4s je.Persze jobb kamera meg nagyobb proci stb de nem erzed meg.
2014. máj. 13. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmivel sincs jobb kamerája.
2014. máj. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!