Nonababy kérdése:
Szerintetek megéri megvenni a Samsung Galaxy S4-et?
Figyelt kérdés
Én nagyon beleszerettem abba a telefonba. Bár kérném a véleményeteket,hogy tényleg vegyem e meg! Véleményt is!2014. máj. 11. 19:49
1/7 anonim válasza:
Hát ha van rá olyan sok pénzed. Én is azt akartam csak 'kicsit' drága ezért inkább egy samsung galaxy expresst vettem.
2/7 anonim válasza:
Nem éri meg. Ennyi pénzért vannak sokkal jobb telefonok is .
Pl : LG G2 , Nexus 5 , Xperia Z1 Compact
3/7 anonim válasza:
Nekem az van és nagyon szeretem! Tökéletes, mindent tud,amit csak egy telefontól elvárhatok. Csak ajánlani tudom! Kamerában és kijelzőben is az egyik legjobb, aki szidja, annak ajánlanám, hogy használja 1 hétig. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt hiszem megveszem.!:)
2014. máj. 12. 20:38
5/7 22L válasza:
Nekem is s4em van...lehet van olyan teló ami ''jobbnak számit'' mert olyan dolog van bemne ami az s4ben nincs...de én úgy gonolom hogy nekem amire szükségem van az mindenbenne van...IMÁDOM...
6/7 22L válasza:
Ja és szentem egy picit várj mert ahogy meg lehef venn az s5-öt akkor bti hogy le viszik az árát...
7/7 anonim válasza:
Én is ilyet szeretnék venni ballagásra magamnak, főleg hogy kijött az S5, lement az ára, és különben az S5 az egy jó nagy parasztvakítás.
Egyedül az ujjlenyomat genyó, meg a pulzus sz*ar van benne, amit meg lesz*arok.
A procija talán jobb egy csöppet, meg van pár dolog, ami jobb, de ugyanúgy elfut az S4-en is minden, meg amúgy az S5 bűnronda lett. Az S4 szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!