Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon kell nekem?

Milyen telefon kell nekem?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Telefont vennék, de nem tudom, hogy pontosan melyik felelne meg nekem. Fontos, hogy a telefonnal lehessen rögzíteni a beszélgetéseket, legyen az bármilyen hosszú. Jó lenne az is, ha ezt automatikusan végezné. További előnyök: Széles sávú net, profi kamera. A tippeket előre is köszönöm.
2009. dec. 27. 21:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jah és nem a levegőbe beszélek....márkafanatikusként az ÖSSZES európában kapható SonyEricsson volt már nálam rövidebb-hosszabb ideig. Sőt egy-két belpiacos cucc is..
2009. dec. 27. 23:13
 22/28 anonim ***** válasza:
persze biztos volt nálad min. 500 SE
2009. dec. 28. 01:22
 23/28 anonim ***** válasza:
kb...130 féle SonyEricsson került forgalomba nálunk....nem fogom a kedvedért megszámolni...ebből csak az xperia x2 nem volt meg. Miért? tán fáj ez neked? :)
2009. dec. 28. 10:47
 24/28 anonim ***** válasza:
a nokia 6290-nel lehet rögzíteni telefonálás közben :) elég sokat
2009. dec. 28. 14:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Kezembe került egy nokia e65. Hívás közben két gombnyomásra elérhető a hangrögzítő. Beszélgetést rögzít és beszéd közben le is játszik. Két szépség hiba: max 1percet rögzít, és sípol 5mp-ként, ezt mind a két fél hallja. Létezik e ehhez a telefonhoz utólag telepíthető más hangrögzítő program?
2009. dec. 29. 20:02
 26/28 A kérdező kommentje:

SonyEricsson Guru! Melyik telefont ajánlod? A hangrögzítőn kívül szeretnék jó minőségű kamerát, Nagy memóriát, Hosszú készenléti időt, Strapabírót, Picit.

Rosszmájú megjegyzések nem kellenek az okoskodó fórumozóktól PL: kávét ne főzzön? Stb...

2009. dec. 29. 20:06
 27/28 anonim ***** válasza:
A nagy memória nem gond,hiszen az összes újabb telefon bővíthető,a profi kamera max idézőjelben érthető mert ugye akárhogy is van,minden telóban cmos érzékelő van,ami ugye...elméletileg a C sorozat bármely tagja megfelelhet neked...igazság szerint vannak olyan telók amik jobb képeket csinálnak pl:Samsung g600,de ugye mivel kiemelten fontos számodra a hangfelvevő ezért a C sorozat bármely 900-as sorozatszám feletti modelljét ajánlanám.Még 1 fontos dolog:minden igényt kielégítő telefon nem létezik,egyrészt az emberek sem egyformák,másrészt ha megcsinálnák a tökéletes telefont nem lenne értelme a vásárlónak az ujabb moddellre váltani.Amugy nem vagyok annyira elfogult:) Látom mit csinált az utóbbi években a kedvenc gyártóm:(
2009. dec. 30. 21:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Még annyit h a Se-knél,hívás közben a jobb softgombnál alapból kínálja a hangfelvételt,1 pittyentéssel jelzi a hangfelvétel elkezdését(simán ráfognám h hívnak:) utánna csendben van:)
2009. dec. 31. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!