Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon kell nekem?

Milyen telefon kell nekem?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Telefont vennék, de nem tudom, hogy pontosan melyik felelne meg nekem. Fontos, hogy a telefonnal lehessen rögzíteni a beszélgetéseket, legyen az bármilyen hosszú. Jó lenne az is, ha ezt automatikusan végezné. További előnyök: Széles sávú net, profi kamera. A tippeket előre is köszönöm.
2009. dec. 27. 21:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Tájfun 8G SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
2009. dec. 27. 21:20
 2/28 anonim ***** válasza:

Automatikus vegezes, olyan nincs s altalaban a nokia 1 orat vetetnbek de az szerintem eleg(ha nem akkor egy sima mp3 lejatszo nagyon sok idot letud vetetni) a szellessavu net az 3g ami elterjedted de a Hsdpa nemtudom mar vane aes profi kamera en ennek az elvarasoknak ajanlanak a Nokia N95, N96 vagy az N97es telefonokat.

Majd ird meg milyent vettel!

2009. dec. 27. 21:22
 3/28 anonim ***** válasza:
Nokia N95
2009. dec. 27. 21:24
 4/28 anonim ***** válasza:

Utolsó nagyon értesz hozzá!

Az N95 meg az N97 között nem +2 különbség van a számozásban :D

Két teljesen más teló, ráadásul cirka 100.000 az árkülönbség.

2009. dec. 27. 21:25
 5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Pontosítok! Fontos a hang rögzítés, beszélgetés közben könnyen el lehessen indítani, előnyös lenne ha beszélgetés közben le is tudnám játszani a felvett beszélgetéseket. Ha 15, 20 percet rögzít beszélgetésenként, az már elég. A többi az nem olyan fontos, de előnyös
2009. dec. 27. 21:27
 6/28 anonim ***** válasza:
Masodik valaszolo vagyok, azert irtam azt a harom mobilt , hogy amelyik tettszik az kozul valkasszon de egy bunko beleszol de mobil eleteben nem latott, es ezekre a nokiakra pedig lehet tenni beszedfelvevi programot, gondoltam kedves kerdezeo azt akarsz pl hangfelvetelt egy zenet v valamit nem pedig beszelgetesre gondoltam!
2009. dec. 27. 21:35
 7/28 anonim ***** válasza:

Életében nem látott mobilt. :D

Kösz mester, jó hogy te értesz hozzá :D:D

2009. dec. 27. 21:39
 8/28 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak titeket, a Nokia N95 borzalmas képet csinál... (tapasztalat 2 hónapig volt ilyenem) Hiába a sok megapixel ha nem jó a többi... A másik 2 Nokia már inkább... Egyébként beszélgetés közben lejátszani biztosan egy telefonnal sem tudod ugyanis vagy beszélsz, vagy hangfájlt hallgatsz
2009. dec. 27. 21:40
 9/28 A kérdező kommentje:
Lényegében sokat tárgyalok, egyeztetek telefonon. A magyar emberek többsége sajnos úgy gondolja, hogy elég bizonyos dolgokat elmondani és később másként tenni, cselekedni stb. A hangfelvételek tárgyalások, megbeszélések, egyeztetések dokumentálására szolgálnának. A három telefon között nagy különbségek vannak? nem feltétlenül az árakra gondolok.
2009. dec. 27. 21:43
 10/28 anonim ***** válasza:
Ugyancsak a masodik vagyok az n95 es az n96 kozott inkabb csak a dizajn es a memoria a kulonbseg, mig az n70nek van qwerty billentyuzete, erintos kepernyoje, s a memoriaja pedig 32 gigabajt!
2009. dec. 27. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!