Milyen telefon kell nekem?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Telefont vennék, de nem tudom, hogy pontosan melyik felelne meg nekem. Fontos, hogy a telefonnal lehessen rögzíteni a beszélgetéseket, legyen az bármilyen hosszú. Jó lenne az is, ha ezt automatikusan végezné. További előnyök: Széles sávú net, profi kamera. A tippeket előre is köszönöm.2009. dec. 27. 21:18
11/28 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem okoskodni akarok. Biztos n70-et akartál mondani? képeket nézegetek, de qwerty billentyűzetet nem látok. Létezik ekkora saját memória?
2009. dec. 27. 21:52
12/28 anonim válasza:
Mester, N70-nek nincs se qwerty, se érintőképernyő :)
Nem baj, azért te jobban tudod :D
Vagy van csak én nem látom??
13/28 anonim válasza:
N97 és iPhone-ban van beépített memória 32gb terjedelemben.
14/28 anonim válasza:
Az n97-ben van qwerty, el kell tolni
15/28 anonim válasza:
ELnezest nekem van n70em s veletlen azt irtam az n97nek van qwerty billentyuzete
16/28 anonim válasza:
Az n97-ben van qwerty, el kell tolni
18/28 anonim válasza:
nokia 6290-el lehet telefonálás közbe hangot és videot is lejátszani :)
19/28 A kérdező kommentje:
ha jól sejtem, akkor rögzíteni is. Mennyire ismered ezt a telefont?
2009. dec. 27. 22:22
20/28 anonim válasza:
Mindenképpen Sonyericssont javaslok..mind tud beszéd közben felvenni,korlátlanul!!! Gyorsgombhoz is rendelheted a funkciót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!