Milyen okostelefont vegyek ami sokáig tart számomra? (igények lent)
-Szeretném a telefont 4-5 évig is használni.
-Nem szeretném ha belassúlna fél év múlva. Legalább évente keledjen új szoftvert tenni rá.
-Nem szeretném ha a szenzor-ja 1 év múlva nem müködne vagy, kinlódi kellene.
35-45 Ft körül, na max 50ezer körül szeretnék venni!
Megéri kínai telefont veni? Lenovo s650, a850, s820, s920 .. ezek amiken gondolkozok.. De bármilyen más hasonló teljesítményü telefon(érintős) érdekel, a kellő árba. Előre is köszönöm a válaszokat !
4-5 év? android?
nézz vissza hol vannak a 4-5 éves telefonok
főleg az olcsók
sehol
1-2 év max, aztán már arra se elég a tudásuk, hogy bebootoljanak
az olcsó hús esete forog fenn..
talán Sony minőséget kellene nézegetned, de öt év múlva már túl leszel a harmadik telódon is...
vannak cégek, ahol részletes elemzést adnak a lehetőségekkről..
javaslom a Telefonguru.hu-n megnézni...ha ott nem tudsz dönteni, akkor ne is keress...
persze előbb Sony..
Helló a Kinai telefonokat nagy ívben kerüld el egyik ismerősöm is vett és 2 hétig bírta és dobhatta el és ráadásul a Tescoba vette én hosszú távra Max 50.000 ezerért Nokia Lumia 525-őt ajánlok nekem 520 van tíz hónapja használom és nem akadt meg. Még 2 évig biztos van rá frissítés én Androidot nem igen ajánlom ilyen árban én 45.000 ezerért vettem az 520-at mint írtam 10 hónapja most olyan 35.000 ezerbe kerül de ha mégis az Androidnál maradnál itt csak ami szóba jöhet az csak a Sony Xperia L
és az LG Optimus F6 Androidbol ez a kettő közül válasz de inkább Nokia Lumia 525.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!