Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beázott iPhone, mit tegyek?

Beázott iPhone, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt beesett az iPhone 5 készülékem beleesett a WC-be. Rögtön kivettem és azonnal kikapcsoltam. Azóta kikapcsolva van, a tokom leszedtem róla, megpróbálok hozzá sem érni. Ma bevittem egy Apple szervízbe, de a szerelő nem volt bent, ezért holnap délutánra halasztották a szerelést. Mit tegyek? Mennyi esélyem van, hogy rendbe jön? Nagyon kivagyok, köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 23. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként - értelem szerűen - ha szeretnéd, h továbbra is ezen a számon érjenek el, vedd ki a dobás előtt a SIM-et. Vagy csak simán kérd a szolgáltatónál a következő SIM kártyádhoz ezt a hívószámot.
2014. ápr. 23. 16:51
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Igen, kártyát vedd ki!
2014. ápr. 23. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

A rizsnek semmi értelme. Korábban én is úgy tudtam, hogy jó. De aztán felhomályosítottak, hogy mégsem.

Ajánlott valami meleg helyre tenni, ahol ki tud száradni. Persze figyelembe véve, hogy a 45fokos tárolási hőmérsékletet ne lépje túl.

Aztán pedig egy ultrahangos tisztítás kell neki.

A simet meg vedd ki, de semmi esetre sem kapcsold be. jobb lett volna még ma megcsinálni az UH tisztítást. Keress fel másik szervízt ha van.

2014. ápr. 23. 16:52
 14/20 A kérdező kommentje:
nem pesti vagyok, a városunkban csak egy Apple szervíz van... holnap tudom csak elvinni sajnos:( Bunkókák el lehet takarodni és máshol rosszindulatoskodni!:)
2014. ápr. 23. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Elég ha kikapcsoltad és kivettem a kártyát, többit majd holnap a szervíz megoldja.
2014. ápr. 23. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Az ultrahangos tisztításhoz nem kell apple szervíz azt bármelyik normális műszaki szervízben meg tudják csinálni.
2014. ápr. 23. 17:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek van esélye a telefonomnak?
2014. ápr. 23. 17:04
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, mennyire tartozik a tárgyhoz, de elmesélem: az én telefonom benne maradt a zsebembe, és a nejem kimosta. Nem okostelefon volt ugyan (mert nem szeretem, ha valami okosabb, mint én), csak egy sima mezei 15 éves Nokia, de én bizony sóba raktam. Lezártam a dobozt, és két napig tároltam benne. Bekapcsolás után az első hetekben néha hisztizett, meg a kijelzője is meglehetősen intarziás volt, de két hónap múlva ugyanúgy működött, mint korábban.
2014. ápr. 23. 17:09
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
*zsebemben
2014. ápr. 23. 17:10
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi, hogy megosztottad, most sokat segítenek nekem ezek a pozitív válaszok!:))
2014. ápr. 23. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!