S. O. S iphone ha kádba esett túlélheti?
Figyelt kérdés
Azonnal kikaptam, viszont nem tudom szétcsavarozni (semmi nincs az albiba hozzá) A teló működik kivéve a hang és kamera. Szervízbe kb két óra múlva tudok odaérni. Így gondolom, ha egybehagyom nem fog megszáradni. Lehet vele valamit kezdeni?2011. dec. 30. 15:54
1/12 anonim válasza:
Szerintem először hagyd kiszáradni, utána vidd szervízbe. Én arra tippelek, hogy még megmenthető.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. dec. 30. 16:03
3/12 anonim válasza:
Az akksit mindenképp szedd ki valahogy.
4/12 anonim válasza:
Pont, hogy minél előbb szervízbe kell vinni, hogy betudják tenni ultrahangos mosóba. Minél előbb teszik be, annál nagyobb az esélye, hogy túléli. De rövidzárlat volt valamelyik alkatrészben, akkor szívtad.
5/12 anonim válasza:
Nem értitek annyira félti,hogy még a fürdőbe is magával viszi és ott is a kád szélére rakja!Ekkora barom vagy minek neked drága telefon?Ki lopja el otthon?Meg is érdemled ha egy telefonra se tudsz vigyázni!
6/12 anonim válasza:
Biztos karácsonyra kapta apucitól...Arra meg nem kell vigyázni, mert nem a saját pénzéből van. Plussz bármikor kaphat egy újat.
7/12 A kérdező kommentje:
Saját pénzből vettem és mint már mondtam két éves. Egyébként ennyire irigy ge.cik nem lehettek. Ezért imádom Magyarországot:)
2011. dec. 30. 17:24
8/12 anonim válasza:
Irigyek nem vagyunk csak próbálunk benned egy kis értékérzetet kelteni.
9/12 A kérdező kommentje:
Jó ettől nem leszek előrébb. Már mondtam, hogy én vettem két éve. Nem apuci és elég ideges vagyok, erre nem igazán vagyok kíváncsi. Megtörtént ez van.
2011. dec. 30. 17:46
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdező: szerintem ne itt tedd fel az ilyen kérdéseket, mert soha a büdös életbe nem fogsz rá kielégítő, normális válaszokat kapni.
Egyébként gyorsan vidd szervizbe, én szurkolok, hogy ne legyen baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!