Beázott iPhone, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt beesett az iPhone 5 készülékem beleesett a WC-be. Rögtön kivettem és azonnal kikapcsoltam. Azóta kikapcsolva van, a tokom leszedtem róla, megpróbálok hozzá sem érni. Ma bevittem egy Apple szervízbe, de a szerelő nem volt bent, ezért holnap délutánra halasztották a szerelést. Mit tegyek? Mennyi esélyem van, hogy rendbe jön? Nagyon kivagyok, köszönöm a válaszokat!2014. ápr. 23. 16:18
1/20 Zakathol válasza:
Rakd bele egy tál/doboz főzetlen rizsbe és ne is piszkáld amíg a szervizes kezébe nem kerül. Ennyi amit tehetsz.
2/20 A kérdező kommentje:
már fogalmazni sem tudok, de remélem azért érhető.. biztos rakjam bele? olvastam olyat is, hogy ne rakjam bele..
2014. ápr. 23. 16:27
3/20 anonim válasza:
és is olvastam h jó a rizses cucc, mert felszívja a vizet. ha rögtön kikaptad akk még jó esélye van sztem.
5/20 A kérdező kommentje:
Hasznos tanácsként olvashatjuk az interneten, hogy tegyük a készüléket rizsbe, sóba, mivel kivonják a nedvességet a telefon belsejéből, de a valóság az, hogy mind a rizs, mind pedig a só a levegő páratartalmát is magába szívja, ezzel csak még nedvesebb környeztet teremtenek, és felgyorsíthatják az oxidációs folyamatokat.
2014. ápr. 23. 16:47
6/20 A kérdező kommentje:
Inkább kirakom az asztalra, holnap megy a szervízbe, imádkozom!
2014. ápr. 23. 16:47
7/20 anonim válasza:
Bal váll fölött ívelten dobd a kukába.
8/20 A kérdező kommentje:
sim kártyát vegyem ki?
2014. ápr. 23. 16:48
9/20 A kérdező kommentje:
Aztan pedig szaladnál a kukához?:)
2014. ápr. 23. 16:49
10/20 anonim válasza:
Az iPhone volt a kérdés nem a SIM kártya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!