Mit gondoltok erről az oldalról? www.xiaomishop.hu Megbízható?
Szeretnék egy xiaomi mi2s telefont és hát találtam ezt az oldalt. Innen rendelt már valaki? Nem-e csesznek át? Esetlegrendeljem ibuygou-ról?
Vagy honnan rendeljem szerintetek?
Sziasztok nálam is ez a helyzet, már kb 1 hónapja.
Van akinek már utaltak vissza pénz?
Na, nekem is sikerült mellényúlni velük.
Aki azóta megkapta a telefonját vagy a pénzét jelentkezzen.
Én is beleléptem ebbe. Rendeltem tőlük két terméket, már két hét telt el, de még mindig nem jött meg. Emailen érdeklődtem tőlük kétszer is, mindkétszer azt írták, hogy ma odaadják a futárnak. Sajnos előre utaltam, mert úgy nincs postaköltség, de ezek szerint postázás sem lesz.
Így nem tudom pozitívan értékelni a xiaomishopot sajnos.
Egy biztos, nem hagyom annyiban, 11ezer forint értékben rendeltem, de át fogom adni a levelezésemet az ügyvédemnek, majd ő intézi.
Üdv mindenkinek,
elég későn vettük észre, hogy itt is megy a kommunikáció velünk kapcsolatban, elnézést kérünk, lehettünk volna éberebbek is!
Hogy elsőként a kérdésre is válaszoljunk: megbízhatóak vagyunk, nem tűnünk el. Elég régóta csináljuk, nem szándékozunk sok-sok év munkáját eldobni.
Viszont elég sok hibát is elkövettünk, ami miatt éghet a fejünk, a negatív kritikák igazak: elbénáztuk, ez van. Igyekeztünk állni a sarat, de egyszerűen nem bírtunk el a sokszorosára növekedett megrendelésszámmal, amit a Xiaomi növekvő népszerűsége hozott magával. Elkeveredett adatok, megsérült adatbázis, rossz kommunikáció, beragadt szállítmányok, volt itt minden.
Úgy gondoljuk, hogy a sok-sok fejlesztésnek köszönhetően mostanra sikerült normalizálni a helyzetet, vagyis a fenti kifogásokat már kezeltük és megoldottuk, de ha valakinek mégis lenne még problémája, csak küldje el a rendelésszámát privát üzenetben, utánajárunk és megoldjuk!
Még egyszer elnézést kérünk azoktól, akiknek elvesztegettük az idejét és kellemetlenséget okoztunk, nagyon-nagyon sajnáljuk és igyekszünk összekapni magunkat! Többet érdemeltek és mi nagyon igyekszünk, hogy meg tudjunk felelni a teljesen jogos elvárásaitoknak!
Üdv,
Xiaomishop
Sajnos én sem olvastam el előbb a hozzászólásokat és rendeltem tőlük egy Mi Mix 2s-t előrendelési akcióban. Tudtam, hogy előrendelési akció, de mikor a 7. héten sem tudták megmondani, mikor érkezik a termék, lemondtam a rendelésem. Természetesen letelt a 14. nap és a pénz azóta sem érkezett meg. Próbáltam őket többször zaklatni, a telefont hol felveszik, hol nem. Apám is kereste őket többször, ő rögzítette a beszélgetést, így kiderült, hogy a pénzem egy angol partnernél van, és fogalmuk sincs, mikor fog visszaérkezni, de "már meg kellett volna történnie". A telefon másik oldalán lévő hölgyet az sem hatotta meg különösebben, hogy teszek egy fogyasztóvédelmi panaszt. A panasz azóta megtörtént, most várom a pénzemet. A hozzászólásaitok alapján meg fog érkezni, csak későn...
Ami vicc, megrendeltem ugyanezt a telefont Gearbestről május 18-án, és ma már elindult Angliából. Szóval aki teheti, soha ne rendeljen a XiaomiShop-tól semmit :O :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!