Mit gondoltok erről az oldalról? www.xiaomishop.hu Megbízható?
Szeretnék egy xiaomi mi2s telefont és hát találtam ezt az oldalt. Innen rendelt már valaki? Nem-e csesznek át? Esetlegrendeljem ibuygou-ról?
Vagy honnan rendeljem szerintetek?
Miért nem mész fel az aliexpress-re és veszed meg a dolgaidat ott?????
Sokkal olcsóbb, és épp azt kapod.
A helyedben szétnéznék pl a pandawill oldalán, olvasnék pár fórumot a kiválasztott termékről, és megrendelném az alin.
Sokkal olcsóbban jönnél ki.
hali. kétszer rendeltem kínából hongmit egyszer aliexpresz egyszer to2c.com az ali TD verziót küldött. (ami nem megy itthon)
a to2c pedig hamisítványt. mire nagynehezen visszkaptam a pénzem utánna vettem a xiaomishop.hu-n eredetit és másnap már nálam volt! számlával.. szóval csak bátran kínával :D
Igenis bátran kínával, mert teljesen jó termékeket árulnak.
Amit tudnod kell
1) Megbízható eladótól kell venni, akinek jók az értékelései, és mielőtt vásárolsz, olvasd el mit tud a terméked.
2) 60 napig védve vagy, tehát egyetlen kattintással visszakapod a pénzt, ha nem azt, nem olyat küldenek, amit rendeltél. Ott lesz a vásárlási visszaigazolásban a link, amire kattintasz, és kapod a pénzt.
Szóval csak nyugodtan, nálunk az egész család ilyen telókat használ, 100 - 150 euró között csoádkat lehet venni!
Hajrá.
"úgy kerülik ki a vámot hogy "ajándékként"
A vámosok sem hülyék. Eddig legfeljebb szerencséd volt, hogy nem bontották fel a csomagodat vagy csak kis értékben rendeltél. De ha lebuksz, akkor bizony ki kell csengetni a vám-ot és az áfát is.
EU-n belülről is lehet rendelni jóval olcsóbban, mint a kérdezett oldalról. ÉS ott tuti nincs vám és áfa mivel eu-n belül vásárolsz.
Csupán a xiaomishop.it-t kell beírni, ott olcsóbb, mint a hu-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!