Mit gondoltok erről az oldalról? www.xiaomishop.hu Megbízható?
Szeretnék egy xiaomi mi2s telefont és hát találtam ezt az oldalt. Innen rendelt már valaki? Nem-e csesznek át? Esetlegrendeljem ibuygou-ról?
Vagy honnan rendeljem szerintetek?
Én nemrég Dél-Koreából akartam rendelni más elektronikát [link] , már kattintottam volna a PayPal gombra, amikor még egy utolsó utáni ellenőrzésként megnéztem, hogy mik a garanciális feltételek. Kiderült, hogy van összesen 1 hónap garancia, ha közvetlenül tőlük rendelek. Ezzel szemben ugyanaz a termék megjött németből 2 év garival és olcsóbban, mintha szállítást, vámot meg áfát fizetek a dél-koreaiaknak... Érthető okokból nem szeretek EUn kívülről vásárolni. Az nem igazán érdekel, hogy ők honnan hozzák a cuccot, ha viszonylag nagy cég, és tudom náluk gariztatni.
Xiaomit Hollandiából hozattam Geekbuying-al még annak idején, EUn belül nincs vám meg áfa, viszont 2 év gari van. Eredeti lett, mondjuk nem tudom mit csináltam volna, ha nem az... [link]
Nem tudom, hogy a magyar shop megbízható e. Itt úgy említik, mint az itthoni forgalmazót, tehát annyira nem lehet komolytalan. Az oldaluk és a facebook oldaluk alapján sem tűnnek átverősnek, elég profi módon csinálják mindkettőt. Kevés vásárlói véleményt találtam a neten fórumokban, azok mind pozitívak voltak.
9.-én rendeltem (előrefizetéssel), 13.-án azt állították hogy 14-20 nap múlva
Rákérdeztem 24.-én hogy akkor most mi lesz, azt mondták 10 nap múlva jön rendelés, azaz 6.-án ha minden igaz.
Rengeteg embert végigkérdeztem, hol az egyik azt mondta hogy a legpocsékabb helyen rendeltem, hol a másik azt mondta hogy neki is egy jó hónapba telt mire ő is megkapta a telefonját.
Nem átverés, csak rohadt sokat csúsznak a rendeléseik ami miatt mindenki utálja őket
Lószxrt, közölték velem hogy a teló amit rendeltem már nem forgalmazza a Xiaomi, ezért másik de ugyan olyan kaliberü telefont kapok ugyan azon az áron és színben.
Megint 2 hetes csúszás, így legalább 1 hónapja várom hogy jöjjön.
Redmi 3S
2 hétig még várok, ha nincs semmi infó, és megint rávágják hogy 10-14 nap, visszakérem a pénzemet és máshonnan fogom megrendelni ahol 1-2 hét alatt már a kezemben lesz a teló.
Kerülni kell ezt a céget. Nem szabad innen rendelni, sajnos én beleestem ebbe a hibába hogy nem néztem utána hogy milyen a cég. Általában külföldi oldalakkal vagyok nagyon elővigyázatos, de úgy tűnik hogy itthon se érezhetem magam nyugodtnak.
Valaki Január 21.-én rendelt ugyan úgy Note 4-et, és csak Március 14.-én szállították ki neki a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!