Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone akkumlátor "tuning"?

Iphone akkumlátor "tuning"?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Iphone 4-es sorozatban ha jól tudom 1400mAh-s aksik vannak.

Az enyém már elég szar és alig megy 1napot.

Külföldi oldalon láttam, olcsón iphone 4s-be való 2680mAh-s aksit.

Vajon érdemes lenne belerakni? Nem csapná gajra a mobilt?

(bár ha tönkretenné,gondolom nem árulnák)

Valakinek tapasztalata? :)

2014. ápr. 4. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
általában azok kamu kapacitások. nem valoszinű hogy tönkreteszi de hidd el hogy árulnak sok olyat ami tönkretesz dolgokat amúgy:D
2014. ápr. 4. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egy sima aksi arany színű fóliába csomagolva. Jó esetben nem rosszabb mint a gyári
2014. ápr. 4. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerinted a gagyit gyártó ferdeszeműek bepaszíroznak 2x annyi teljesítményt ugyanakkora helyre???

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?!!

Az ilyen akkuk szoktak felpúposodni vagy akár fel is robbanni.

2014. ápr. 4. 23:30
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 igazad van, hisz a legtöbb cucc úgy van direkt gyártva, hogy x idő után tönkremenjen :D

#2 igen, egy termékre gondolunk, igazabol leszarom milyen szine van, teljesitmeny lenne a fontos, hogy ne meruljon le ilyen retekgyorsan..de felek tole.

(Ment a zold mindenkinek)

2014. ápr. 4. 23:33
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 a ferdeszemuek tenyleg gyartanak sok szemetet, de osszesegeben MINDEN toluk jon, csak ott is van jobb es rosszabb.

Igazabol nem is a meret a lenyeg itt, hogy mekkora helyre mekkora megy bele, mert az kivitelezheto lenne szerintem.

Hat igen en is felek a robbanastol stb.

Csak sajnos a mobilok teljesitmenye no, az aksik teljesitmenyet meg nem novelik a gyartok :(

2014. ápr. 4. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
ha 4S-be való, akkor még módosítás nélkül bele sem tudnád tenni, mert a csatlakozó direkt másik irányban van, hogy 4-gyel ne legyen kompatibilis. de amúgy igaz, jó esetben kapnál egy rendes 1400-eset, de esélyes hogy tud 1000 mAh-t, és kész. egyszer én is próbálkoztam már ilyennel(persze nem iPhone-nal), és kiderült, hogy 800 mAh-s, közbe nem annyi volt ráírva.
2014. ápr. 5. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem 4S van, szoval jo lenne bele :)

4-es sorozatot a 4 / 4s-re ertettem hogy 1400koruliek.

Hat igaz olcso penzert sok jot ne varjunk, koszi az infot :)

2014. ápr. 6. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!