Nagyon gyorsan merül a telefonom, de nem akkumlátor baja van. Mi lehet a probléma? Olvass lejjebb!
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S2-m van, tegnap vettem hozzá új akkumlátort, mivel az előző nagyon hamar lemerült (használtan kaptam a telefont). Töltöttem rendesen ahogy mondták 16 óráig, nem piszkáltam. Ma használtam, de ugyanolyan gyorsan merül le.Mi lehet a baj?2014. márc. 14. 13:54
1/3 anonim válasza:
betterbatterystats program xda-ról ingyenes, felteszed és egy ciklus alatt megmondja. valószínű wakelock valami szoftver ébresztgeti a telefont. a rom-ot se ártana cserélni. de pusztáán szoftveres a gond
2/3 anonim válasza:
Gyári akkut vettél bele vagy valami utángyártottat?
3/3 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy S3 minim van, és már kb 1 hónapja azt tapasztalom, hogy iszonyat gyorsan lemerül. Tegnap letöltöttem a Battery Doctort Google Playről, de nem sokat segített. Olyan mértékben merül, hogy feltöltöm normális idő alatt a Battery írja, hogy 24 óra van még vissza a lemerülésig, és kb 20 percig bírja, és fogja magát és kikapcsol :/ Utána magától visszakapcsol és megint kikapcsol. Ezt addig csinálja, amíg be nem dugom a töltőt; vagy ki nem veszem a SIM kártyát. Ha valakinek ugyanez a gondja és talált már megoldást a problémára az legyenszíves segítsen! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!