A Doogee telefonokról mi a véleményetek? Érdemes megvenni?
2014. ápr. 4. 15:28
11/15 anonim 

válasza:

Doogee Dagger Dg550
Hű társam egy ideje és biztos vagyok abban hogy ha majd telefont akarok venni Doogee-t fogok venni.
12/15 anonim 

válasza:

22ezer forint Doogee DG110
15 ezres Samu szart se ér.
13/15 Colos77 válasza:
Nekem DG100 van. Némi beállítások után tökéletesen megy.Az a baj valakinek,hogy MTK Chip-es. Ez a Chip lenyomta mint a bélyeget a Samsungban(65ezres telfon) lévő qualcomm-ot.Ja én kb2-3 naponta töltöm ha csak hívások akkor a 4. nap végén. Samsung meg nem bír ki egy napot sem.
14/15 dodi1881 válasza:
Nekem doogee latte van. Nagyon szeretem, nem fagy le,gyors. Hasonló árkategóriában lévő úgynevezett "márkás" telefonok a nyomába sem érnek, mert igazán fapadosnak tűnnek mellette. Ár-érték arányban kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!