Mi a véleményetek az LG okos telefonokról? Melyiket érdemesebb megvenni, ami max 25ezer ftból kijön? O. o
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 00:48
1/6 anonim válasza:
LG, Nokia SZAR, TRÁGYA FOS!!! Ha nagyon pénzszűkében vagy azt ajánlom gyűjts még és vegyél egy Sony Ericsson Xperia X8-at!
2/6 kolo válasza:
Első: miért vagy barom?!
Semmi baja az LG-nek, Optimust használok, ennyi pénzből talán kijön már. Jó vétel, semmi baja nincs. Ha nincs bajod a rezisztív kijelzővel, nyugodtan vedd meg. Most is arról írok amúgy.
3/6 anonim válasza:
Nem értem mi baja egyes embereknek az LG-kkel. Igenis nagyon jó telefonok, én LG Optimus One-t használok, egy kis tuning után igen erős kis telefon, NoCore teszten 59.6 FPS-t hoztam ki belőle!! Mellesleg az X8-ban még multitouch sincs, szoval a játékok elég .... :)
4/6 anonim válasza:
csak pár példa az elsőnek:
lg optimus 3d
lg optimus 2x
lg opimus black
utána nézhetne egy kicsit
nekem optimus me p350-em van
t-mobile nál vetem előfizuba két év hűséggel 18.990
5/6 anonim válasza:
Kedved utolso es mi a véleményed rola?
6/6 anonim válasza:
Az lg régen volt sz@r, most már igencsak vetekszik a sonyval!!
Nekem lg optimus p500-asom van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Bár ez kb 35.000 ft volt, de webshopba biztos olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!