Zekről a telefonokról mik a tapasztalataitok, véleményetek? Melyiket éri meg leginkább megvenni? - Samsung Galaxy Y - Samsung Mini - Samsung Mini 2 - ZTE Arizona - LG E400 Optimus L4
Figyelt kérdés
Én eddig Mini-t választottam,nagy képernyő,wifi,futnak a játékok,GPS vevő.
Ja és Sony ellenes vagyok,Live,Mini,X8 stb nem érdekel.
Köszi!
2012. máj. 1. 20:02
1/15 anonim válasza:
Ezek közül nagyon rossz az összes. Ha olcsó kell, és a Sony ki van zárva, akkor ZTE Blade vagy Motorola Defy.
2/15 anonim válasza:
Ezek közül a Galaxy mini 2. Mondjuk ez nem más mint egy újracsomagolt gio, néhol kicsit feltupírozva. És már a gio se volt egy nagy eresztés. Arról meg ne is álmodj, hogy a komolyabb játékok elmennének akár a minin, akár a felsoroltak közül bármelyiken. Túl gyengék. Hiába vagy Sony ellenes, azt azért mégiscsak el kell ismerni, hogy jó hardverrel, naprakész rendszerrel, olcsón csak a Sony ad el telefonokat. De ha a Sony nem jöhet szóba akkor inkább egy használt Desire, Galaxy S vagy Defy.
4/15 anonim válasza:
pedig a live simán megérné
na mindegy megértelek
ha mindenképpen innen szeretnél akkor galaxy mini 2 másnéven galaxy gio
de tényleg ne várj csodát tőle
5/15 A kérdező kommentje:
Ezekről* Bocsi.
Sok Se telefonom volt.és mindegyiknek az aksija leghamarabb elment.A régi Sonykkal egyáltalán nem voltam megelégedve.Bár most olvasom a Live-t nagyon sokan dicsérik.
Elmegy rajta jól a játék,net stb.Még gondolkozok rajta.
2012. máj. 1. 20:42
6/15 A kérdező kommentje:
És ZTE Skate ? Beleférne még. Azon futnak a játékok?
2012. máj. 1. 20:46
7/15 anonim válasza:
hidd el jobban megéri mint ezek a fölsoroltak
nem csalódnál
imádnád a telot
lww
8/15 anonim válasza:
nem zte skate az nem jó
nagy kijelzo mellé kapott egy gyenge processzort
így vannak akadasok
9/15 anonim válasza:
mármint a live with walkmant imádnád
10/15 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kéz,köszi a segítséget ;)
2012. máj. 1. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!