Milyen telefont vegyek? Samsung Galaxy s5 vagy Sony Xperia Z1 Compact
Inkább a Samsung... Bár ez nálam márkahűség. Aki meg Sony-t használ, az tuti azt fogja javasolni :)
Bár én max az S4-et venném meg, az S5 annyival nem tud többet szerintem, amennyivel drágább...
Márkahűség pfaa
A samsung touchwize az időzítés és a marketingje miatt tart ott ahol most
A sony sokkal jobb eredmenyeket er el kevesebb kompromisszummal, ugyanazzal az androidos gericcel ..
Mondom ezt wpfanatikként
Nos, mivel az S5-re még a samsung-fanatikusok többsége is habzó szájjal köpköd, meg az alapján, hogy tesztekben is ronggyá veri a Z1 az S4-et, én inkább azt javasolnám.
A Z1 compact viszonyításként szintén jó, de szerintem egy 4.3" és egy 5" telefon nem ugyanannak a vásárlónak való készülék. Akinek tetszik egy 5" teló, annak a compact túl kicsi, akinek meg a 4.3"-os compact jó, az nem fog egy 5" "tepsit" venni.
Kollégám egy hónapja vett egy compactot, megnézegettem, baromi jó kis teló. Annak, akit még nem fertőzött meg az 5" kijelző kényelme. :)
Nekem spec már kicsi. Maradok a jól bevált Z-nél. Majd valószínűleg Z2 lesz az utódja.
A kényelmet semmiképpen sem a zsebre tételre értem. :D
Konkrétan én a kezelési kényelemre gondoltam.
Az internetes cikkek teljes szélességükben pont elférnek olvasható méretben a kijelzőn, nem kell jobbra-balra görgetni olvasás közben, akár képeknél, akár játéknál az apróbb részletek is jól látszanak stb.
A fizikális kezelési kényelemnek az 5" bizony már a felső határa. Egy phablettől megőrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!