Szerintetek az iphone 6 elég lesz örökre?
Most Samsung Galaxy S4em van és nagyon megvagyok vele elégedve de ha kint lesz az Iphone 6 lehet elcsábulok.
Szerintetek egy ilyen kategóriájú telefon elég 5-10évre ?
Nem nagyon látom értelmét még gyorsabb, szebb kamerának, gpsnek stb.. Már most bőven megtalálok vele mindent.
Mit találhatnak még ki ?
1 év múlva az is el fog avulni. Hamarosan megjelenik a hologram, a kompakt hangvezérlés, a mozgásérzékelős fénybillentyűzet stb... Nem mintha bármelyikre is szükségünk lenne, de divatba fog jönni, a sok birka meg megveszi 300k-ért a szülők pénzéből, mert "ez a menő".
Nekem két éve ugyanaz a telefonom van, és nem érzem szükségét, hogy lecseréljem. Van fontosabb dolgom is, mint a tökéletesen működő telefonom szavatosságán aggódni, te is tedd ezt.
Bocs, folytatom :)
Konzumbirka cserélni fogja, mert csak az kering az agyában (?), hogy "elavuuuult", ép ésszel meg éveken át lehet használni és még sokáig lesznek új programok, tehát a készülék lehetőségei is javulhatnak.
Ez igaz de azért 10 év már elég hosszú idő. :)
Fura mert volt telefonom samsung 2 megapixeles kamerával, sok éve adták 60ezerért ,most már ajándékként sem vágják hozzád annyira szar.
Viszont ezek az okostelefonok főleg amiknek komoly a felszereltsége igazából mindent tud amire NEKEM szükségem van. Persze lehetne kivetítő meg fénybillentyűzet, tök jó dolog nekem ilyen felszereltség mellett mint: minőségi zenehallgatás, facebook, GPS, nagyon JÓ kamera már elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!