Milyen telefont ajánlanátok egy 7 éves gyereknek?
Csak arra a kb. fél-1 órára kellene neki igazából, amikor elszaladok boltba, vagy átmegy a szomszédba játszani, mert egyébként nem hagyom egyedül. A saját megnyugtatásomra kellene. Tehát azokat a válaszokat nyugodtan mellőzzhetitek, hogy egy ekkora gyereknek még nem kell mobil.
Volt egy régi, ami tönkrement. A barátjával szeretnek fényképezgetni, hangokat felvenni. Tehát a lényeg: színes kijelző, hangfelvételi és fényképezési lehetőség. Az én szempontom szerint pedig lehetőleg ne legyen drága, ezért inkább használtat keresek.
Köszi!
A 1110 egy szar és nem tud semmit.
Pénztárca vastagságodnak megfelelően ezeket a használt készülékeket ajánlanám:
5000>
Sony Ericsson K200 4000 körül(Van ahol többet elkérnek akkor ne vedd meg
Sony Ericsson K300
Kis szerencsével K310
5000-10000
Sony Ericsson K750
K550 szintén kis szerencsével
10000-15000
Sony Ericsson W350-Jelenleg nem találtam de múltkor volt Vaterán
Sony Ericsson W380- [link]
Ez utóbbi eléggé megéri
Onnantól felfele már nem nehéz a választás.Az Összes telelfon Sony de én ebben a márkában bízom és ajánlom neked is.Jó telefonválasztást a fiad pedig használja egészséggel sokáig.
Nekem sony e. k310i-m van.Ezt most tényleg nem, ajánlanám!A kép, amit csinál:RETTENETES!Nekem mindig leesik a hátlapja:(.De hangrögzítésre jó.A videója is elég cool.
Aztán, van még sony e.j300i-m is.Igaz, ez csak hangot rögzít, elég régimódi is, de szeretem.
A samsung corby, amit ajánlani tudnék, de annak ígyis úgyis húzós az ára.
Ennyit tudok ajánlani
Sok sikert a választáshoz!
Jajj bocsiii!
Nem az 1110et akartam, csak MSN-eztem és nem néztem, hogy mit írok!Én ezt akartam:Nokia 2220 Slide.
Ez olyan aranyaos!Szerintem ennek a korosztálynak ideális.15000 körül mozog.Lehet, h ez sem 1 mai darab, de nekem teccik.
Na pussz, és még1× bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!