Megéri most Apple Iphone 3Gs-t venni?
Friss az operációs rendszere? Jól futnak rajta a mostani alkalmazások? (Pl. FB messenger, Instagram, böngészés)
Első sorban Wifiel használnám, mennyire gyors úgy?
A kérdéseidre szép sorban:
Nem. Nem. Amit le tudsz rá tölteni Appstore-ból az azért fut rajta. Wifiel olyan gyors, mint a net amit a wifi megoszt.
3Gs-t én nem vennék. Nincs már szoftver-támogatás rá (nem adnak ki frissítéseket rá), az oprendszere már elég régi, ráadásul maga a konstrukció is egy elavultnak tekinthető konfiguráció. Csak azért mert Apple logo van a hátulján, még nem jobb, mint más telefon.
Attól, hogy valami régi, és nem frissítik, vagy nem annyira trendi mint a legeslegújabb sznob dolgok, attól még lehet jó.
Ezt neked kell tudnod mire használod. Ugyanis a legtöbb ember arra használja a telefont, hogy önmagát vagy a kutyáját fotózza, avagy telefonáljon és böngésszen vele.
Ehhez pedig nem kell űrtechnika. Sőt, alma sem a hátlapra.
Minden az áron és az igényeiden múlik.
Köszönöm a válaszokat!
A készülék az ára, és a márka miatt tetszett meg. Új Iphone-ra sajnos nincs pénzem. Az Apple telefonokról csak jót hallottam.
Nekem leginkább telefonálásra kellene, emellett az lenne fontos, hogy Facebook-on elérhető legyek. (majdnemhogy sms helyett használom)
A mostani telefonom nagyon lassú, pedig új, androidos.
Oké, de a WP8 nem IOS. És ezek szerint az illető csak IOS-t akar.
Bár az tény, hogy egy 3Gs áráért egy jó WP8-asat lehet venni.
Kérdés, hogy használt vagy valahonnan szerválsz egy újat? Mert ha használt, akkor nem éri meg. 1 max 1,5 év és kapitulál a benne levő elektronika. Mondjuk a wifi. Ha új, akkor bírni fogja egy ideig.
De az előtem írónak igaza van. 4S Alá nem igazán éri meg menni. Sőt, én inkább 5 alá se mennék már.
Nem vagyok IOS tulaj, nincs Apple cuccom, de én pl hosszútávon gondolkozom telefon ügyben.
Nem értek egyet az előzővel, nekem kb 3éve atomstabilan működik, semmi baja, és már én is használtan vettem.
A kérdésre reagálva:
Ahogy itt többen írták, először gondold át hogy mire fogod használni. Ha kell a legfrissebb szoftver (jelenleg 7.1), a legújabb alkalmazások, játékok stb akkor minimum 4S , de inkább 5.
De ha simán csak szükséged van egy jó kis telóra, amit élmény használni, pörög rajta a Viber, a Facebook, és a Twitter, stabil a wifije, és jól szól a zenelejátszója, sőt a fotókat is normálisan lehet benne rendszerezni, akkor vedd meg. Nem fogsz csalódni
Nem, egy szutyok!!!
Kétszáz éves op rendszer!
Nemfut rajta fól semmi!
És annyira gxors hogy semennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!