Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri még iPhone...

Szerintetek megéri még iPhone 4S-t venni?

Figyelt kérdés
T-Mobile-nál venném 100'000 forintért. Az az egy zavar, hogy 8 GB-os. Viszont, mivel előfizetésem van, listaáron kívül akarom venni, mert nem akarok új előfizetést kötni, úgy kerül ennyibe. Vodafone-nál is néztem, ott van 16 GB-os, 130'000 Ft, amit meg is vennék, de ott díjcsomagra is elő kéne fizetni. Vélemények?

2014. márc. 23. 11:44
 1/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd az iPhone-t. Túl drága a tudásához képest. Ennyi pénzért akár Samsung Galaxy S4-et, HTC One-t, Sony Xperia Z1 Compact-ot vehetsz, és ezek azétz már jóval nagyobb tudásúak, mint az iPhone.
2014. márc. 23. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát 8gb-osat ne vegyèl, de szerintem maradj az iphone-nál. Egyszer egy èvig androidom volt. Elèggè megbántam. Nem isteníteni akarom az iphone-t, de vagy iphone vagy öreg Nokia.
2014. márc. 24. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Megéri, ha érdekel tudok 16gb tmobilost. 75 a használt 85 az egy év garis.
2014. márc. 24. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előző posthoz: olah.david@me.com on tudsz érdeklődni! :)
2014. márc. 24. 13:43
 5/5 Gregor555 ***** válasza:
Én pont árulom az Iphone 4s-emet 16 gigás 68990 ha érdekel megbeszéljük
2014. márc. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!