Apple iPhone 4 megéri most? Az iPhone 5C mennyibe kerül (kerülni fog)?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 17:30
3/4 anonim válasza:
Sima iPhone 4-et ne vegyél, Apple új palettájának már nem része, várhatóan iOS8 sem fog már megérkezni rá. Neves külföldi lapok (Anandtech, Arstechnica) cikkei alapján már iOS7 futási sebessége is tűréshatáron van (iOS6 is lassított kicsit, ezt már fel sem raktam sajátomra).
4/4 WyLToR válasza:
4-et ne vegyél mert azon az IOS7 lassú habár ez szalag függő mert lehet nem egy futószalagon készült és az egyik jobban bírja másik meg nem. Én a helyedben Iphone 4S-t ajánlok jópofa gyors megbízható "nem drága" (többihez viszonyítva) + még van benne annyi szufla hogy elbírjon egy kis terhelést szóval csak ajánlani tudom nekem is az van
Amugy nézd meg az apple hivatalos weboldalát és a dollárt váltsd át Forintba és adj hozzá durván 30-40 ezer Forintot akkor kapod meg az itteni árakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!