Érintőképernyős telot szeretnék venni. Megéri? Nem lesz folyton koszos a kijelzője? Samsung s530-at néztem ki magamnak. Az jó választás lenne?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 19:06
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a telo típusa s5230
2009. dec. 16. 19:07
2/5 anonim válasza:
Nekem lg kku990e van..imádom...szemüvegtörlővel szoktam törölgetni,de nem szokott hűű de koszos lenni:)
3/5 anonim válasza:
Nekem samsung sgh-f480-am van és csak zsírosodik az ujjamtól..de érdemes rá venni egy tokot h ne karcolódjon bármilyen telefont veszel nem árt
4/5 anonim válasza:
Én mindegyik telefonomra azonnal beszerzek képernyővédő fóliát, ez remekül védi a képernyőket!!!
Érdemes beszerezni egy mikroszálas törlőkendőt (szemüveghez való méretűt), ez tökéletesen megtisztítja az esetleg ujjnyomos felületeket, nem kell hozzá semmi folyadék!
5/5 anonim válasza:
S5230-am van. Nincs rá tokom, vagyis csak néha használom...és nagyon nem karcolódik a kijelző (vagyis kissé karcolódik, de ha megy a világítás akkor nem lácik egy sem....pofával lefele is ejtettem már le, tok nélül is....nem olyan nehéz azt ntönkrevágni mint hiszed....egyedüli rossz dolog ha zsíros kézzel nyúlsz hozzá.......EBÉD UTÁN KÉZMOSÁS XDDDD MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!