Egy iPhone mennyi időt bír ki?
Te viszont azt Nem vagy hajlandó megérteni, hogy a nagy szórás miatt értelmetlen ilyenről beszélni.
Most mondhatjuk, hogy 2-4 év az átlag, de semmire nem megyünk vele, mert ettől függetlenül gyakorlatilag akármennyi lehet az élettartama annak, amit te vettél.
A családban van 4 darab.
3s 4 éves, semmi baja, akku is nagyon jól bírja, annyi, hogy korából adódóan elavult kicsit.
Van kettő 5-ös, abból az enyémet már 3x cserélték, az első kettőt 6 hónapon belül, az utolsó 3 hónapot bírt, ráadásul az utolsónak ritka rossz volt az akkuja, ha csak telefonáltam vele naponta 10 percet, akkor is lemerült 2-3 nap alatt, de nem ez volt a fő hibája. Nem vagyok egy telefongyilkos, nagyon vigyázok rájuk, és nem is használom sokat őket, filmet nem nézek, játék nem megy rajta. Másik szintén 5-ös teló jól megy már 2 éve.
Van még egy 5s, rokon most arra panaszkodik, hogy van, amikor csinál valamit és eltűnik az app, visszavált a kezdőképernyőre. Más probléma nincs vele.
Nagyjából az iPhone egy szinten van a többi okostelefonnal, hibás bármelyik lehet. Sok függ attól, hogy mennyit használod a készüléket, ha egész nap zenét hallgatsz, filmet nézel, játszol rajta, akkor nyilvánvalóan rövidebb lesz az élettartam.
Elég hülyeség azt mondani,hogy az android merül...ekkora hülyeséget,ugyanolyan mintha azt mondanád,hogy az IOS merül.
Oké,hogy szoftvertől is függ a merülés gyorsasága,de minden gyártó saját maga optimalizálja az androidot a telefonjára,szóval nem kellene ennyire általánosságba beszélni,hogy az android merül,mert millió android telefon létezik és egyáltalán nem mindegyik gyorsmerülős.
És míg egy iPhone-t intenzíven használod reggeltől estére esetleg délutánra már lemerül addig pl.személyes tapasztalatom Galaxy Note 2 simán kibírja úgy,hogy marad rajta 40-50%.
Elnézést nem figyeltem,hogy a végén odaírtad:
"persze vannak kivételek"
De attól függetlenül inkább: Legtöbb androidos telefon merül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!