Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek meddig hódítanak...

Szerintetek meddig hódítanak ezek az érintőképernyős telefonok?

Figyelt kérdés

Mert karácsonyra lehet beszereznék egyet...nagyon tetszik. De mivel ritkán cserélgetem, attól félek hogy nem lesz lehetőségem újat venni. Aztán majd már gáz lesz, vagy elavult. Ez kb olyan mintha valakinek ma még polifónikusan cseng a telója, nem pedig mp3-as... vagy volt hogy mindenkinek felcsúsztatós telója, meg ultra vékony volt. Szal mindig változik a mobiltelefon trend is.

Konkrétan a samsung s5230as érdekel.(nem kell leszólni a samsung márkát,tisztában vagyok vele..meg hogy nokiát válasszak, stb..)

A mostani telóm júliusban volt 2 éves, szóval megért egy cserére.

Szerintetek meddig hódítanak?

Mondjuk most tuti sokan beszereznek egyet... de aztán az is lehet hogy 1-2 év múlva már csak ezek a telefonok lesznek többségben. És akkor örülök hogy nekem már milyen régóta van.:D

20/L

2009. dec. 10. 23:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,véleményeket. :)
2010. jan. 12. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!