Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek meddig hódítanak...

Szerintetek meddig hódítanak ezek az érintőképernyős telefonok?

Figyelt kérdés

Mert karácsonyra lehet beszereznék egyet...nagyon tetszik. De mivel ritkán cserélgetem, attól félek hogy nem lesz lehetőségem újat venni. Aztán majd már gáz lesz, vagy elavult. Ez kb olyan mintha valakinek ma még polifónikusan cseng a telója, nem pedig mp3-as... vagy volt hogy mindenkinek felcsúsztatós telója, meg ultra vékony volt. Szal mindig változik a mobiltelefon trend is.

Konkrétan a samsung s5230as érdekel.(nem kell leszólni a samsung márkát,tisztában vagyok vele..meg hogy nokiát válasszak, stb..)

A mostani telóm júliusban volt 2 éves, szóval megért egy cserére.

Szerintetek meddig hódítanak?

Mondjuk most tuti sokan beszereznek egyet... de aztán az is lehet hogy 1-2 év múlva már csak ezek a telefonok lesznek többségben. És akkor örülök hogy nekem már milyen régóta van.:D

20/L

2009. dec. 10. 23:41
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szerintem egy darabig még igen...Én nagyon jónak találom...Én is samsung-ot szerettem,de rátaláltam az Lg-Gt550re...sokkal többet tud mint a samsung..érdemesebb megnézni az összes lehetőséget szerintem
2009. dec. 11. 01:07
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

hehe... addig lesz jó, míg tönkre nem megy az érintőképernyő. Aztán egy idő után az aksi (két naponta tölteni kell) :D És higgyétek el, nem fogja megérni a két évet :)

Ja, az enyémnek polifonikus csengése van, nem mp3. Ráadásul az is gyári :D Ja és márkája sincs a telefonnak. Öregem de le vagyok maradva, persze már csak az a kérdés, kitől? :DDD

20/L

2009. dec. 11. 01:20
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az érintős telefonok a jövő, egyre több ilyen lesz. Valaki kérdezte hogy mik lesznek még az újítások... Tv-t lehet majd nézni a telefonon, és az nem is lesz olyan sokára.
2009. dec. 11. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Most már valószínű, hogy ez lesz a divat, ez nem olyan, mint pl. az énekesek, hogy egy ideig az a divat és mindenki azt nézi, aztán megunják, hanem már pár év és mindenkinek ilyen lesz.
2009. dec. 11. 16:03
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeteket. De jöhet még.
2009. dec. 12. 15:03
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
legalább 2000 évig... láttál olyan jövöbeli filmet amibe féltégla méretü telefonnal futkoznak, vagy nem érintöképernyöt használnak?
2009. dec. 12. 22:00
 17/21 anonim válasza:
Az én szubjektív véleményem az, hogy ma már egy telefon nem azért van hogy elérjenek. Inkább azért hogy mindig nálad, veled legyen az egész világ... na meg te mások szemében. :D A jövő telefonja "kávét fog főzni neked", stb... Az érintőröl meg az a véleményem, hogy ezek után már ez marad a trend. De lehet ezt már csak az üveglap telefonok váltják le a skifi könyvekből. XD
2009. dec. 14. 16:27
 18/21 anonim válasza:

Láttad már az uj oldalra csuzthatható telókat... :/

Érintősök ugyan, de már fejlettebbek egy fokkal.Csak az a baj velük, hogy 70-tól indulnak...

A samsung S5230 nagyon jó :)

2009. dec. 31. 09:44
 19/21 anonim válasza:
Ameddig meg nem jelennek a piacon a térben irányíthatósak 1-2 év sztem. ( [link] )
2010. jan. 12. 15:05
 20/21 anonim ***** válasza:

10:01

Már több éve van tv a mobilban.

22:00

"láttál olyan jövöbeli filmet amibe féltégla méretü telefonnal futkoznak, vagy nem érintöképernyöt használnak?"

Akkor a filmekben lesz valami más.

Mindig azért csinálnak olyanokat a filmekbe, mert nem hétköznapi, még a jövő, és jobban felfigyel rá az ember.

De most, hogy már itt van az érintőképernyő, már valami új lesz a filmekben, mert nem fogják felkapni az emberek a figyelmüket, mert már az a hétköznap.

2010. jan. 12. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.