Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek meddig hódítanak...

Szerintetek meddig hódítanak ezek az érintőképernyős telefonok?

Figyelt kérdés

Mert karácsonyra lehet beszereznék egyet...nagyon tetszik. De mivel ritkán cserélgetem, attól félek hogy nem lesz lehetőségem újat venni. Aztán majd már gáz lesz, vagy elavult. Ez kb olyan mintha valakinek ma még polifónikusan cseng a telója, nem pedig mp3-as... vagy volt hogy mindenkinek felcsúsztatós telója, meg ultra vékony volt. Szal mindig változik a mobiltelefon trend is.

Konkrétan a samsung s5230as érdekel.(nem kell leszólni a samsung márkát,tisztában vagyok vele..meg hogy nokiát válasszak, stb..)

A mostani telóm júliusban volt 2 éves, szóval megért egy cserére.

Szerintetek meddig hódítanak?

Mondjuk most tuti sokan beszereznek egyet... de aztán az is lehet hogy 1-2 év múlva már csak ezek a telefonok lesznek többségben. És akkor örülök hogy nekem már milyen régóta van.:D

20/L

2009. dec. 10. 23:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ma vettem!

Szntem még egy ideig hódítani fognak:)

2009. dec. 10. 23:45
 2/21 anonim válasza:
51%

Én nagyon adok a trendekre! Aki kimarad, lemarad!

Nekem már vaaan! csak még nem üzeltem be...

2009. dec. 10. 23:57
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg butaság.
2009. dec. 11. 00:00
 4/21 anonim válasza:
100%
Nem butaság!Olyan szép nagy a képernyője, és a képek felbontása, minősége, tisztasága, hát utánozhatatlan! Bár lehet, hogy csak az enyémnek...:P
2009. dec. 11. 00:03
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A mobilok olyan gyorsan változnak,és oly mértékben fejlődnek,hogy nem érdemes mindig a trendet követni...!Érdemes beruházni egy drágábbra és azt "nyüstölni" jó pár évig,minthogy mindig a divatnak hódoljon az emeber és fél évente új mobilt vegyen,ez az én szubjektiv véleményem:)
2009. dec. 11. 00:20
 6/21 anonim ***** válasza:

Szntetek ezek után mit tudnak kitalálni?:):D

Fülbe építhető telefont vagy mit?

2009. dec. 11. 00:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Csak a fantázia szab határt,hogy milyen új telefonokkal rukkolnak elő..,de tudásban fog fejlődni mindenképp...
2009. dec. 11. 00:34
 8/21 anonim válasza:
54%
Nokia 5800 forever :)
2009. dec. 11. 00:39
 9/21 anonim válasza:
Jó, csak snassz a színe, méghozzá naggyon
2009. dec. 11. 00:42
 10/21 anonim válasza:
Jópár évig még tuti hódítanak... Max vékonyítanak még rajta, mégnagyobb kijelző, hoszabb készenlétő idő, extrák(Op. rendszer, alkalmazások fejlesztése stbstb.) Aztán jönnek kb a gondolattal irányított 3d-s kijelőjű telók.
2009. dec. 11. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!