Samsung galaxy s3 mini elvileg 8gb belső tárhellyel rendelkezik, de a telo mégis csak 4. x b-ot ír! Ez valóban azért van mert a amaradékot a rendszer, és az alap programok foglalják el?
Ezek a hirdetett memóriák sosem a ténylegesen usernek szánt saját felhasználásra szánt memóriálol szólnak
Alapból nem csinálják 8-ra csak mondjuk 6,9-re és kerekítik meg a marketingesek rádobnak egyet
És arra még jön ugye a rendszer és a gyári alkalmazások
Pl egy 32 gigás szifon is csak 26-28 gigát ad neked felhasználásra
"Alapból nem csinálják 8-ra csak mondjuk 6,9-re és kerekítik meg a marketingesek rádobnak egyet"
De, nyolc gigásra csinálják, viszont a rendszer sem a levegőben lóg, mint írtam már.
köszönöm kedves 30% a téves infót
de nézz utánna kicsit hogy valójában mennyivel adják ki a telót
azt tudom hogy a rendszerre is kell hely..én is leírtam de gondolom nem olvastad addig
olvasd el a telefonok tesztelői pontos paramétereit és ne a hirdetésekben megadott "TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ" információkat
ha megfigyeled minden hirdetésben és reklámban ott van hogy az adatok tájékoztatú jellegűek,továbbá a gyártó a változtatás jogát fenntartja amiért nem vállalunk felelősséget
valamint a memóriát ne ugy képzeld el mint egy zsákot amibe pont 2000 babszem fér és annyit is tesznek bele
nem pontos egyik sem
a 8gigásnál ha megnézed teljes memória lehet 7998mByte
közben a 8 gigás telefonnak 8192Mbyte-osnak kellene lennie
láthatod egyik szám sem kerek de a marketingesek ilyenekkel nem foglalkoznak
de nem tépem tovább a szám,gondolom eddig a sorig el sem jutottál az olvasással
"közben a 8 gigás telefonnak 8192Mbyte-osnak kellene lennie"
Nem kéne, mert a gyártók 1024 helyett ezerrel váltanak.
igen ez a kerekítés ahogy írtam
de a szabványos átváltás szerint 1024mbyte egy gbyte
neked hiába beszél az ember...de legalább magabiztosan vagy retardált
látom nehezedre esik az objektív érvelés ezért megpróbálom elmagyarázni neked:
az ezer általános iskolában sem szabványos váltószám...tudod mi az h szabványos?
1024mByte egy giga és pont..olvass utánna akár az általános iskolában
és figyelj ez egy 8 gigás telefon memória adatai amit már linkeltek de gondolom túl egysíkúnak tartottad a lényegi információkat hisz ugy is te tudod jobban
8 gigás(tájékoztató jellegűen 8 gigás)
de a valóságban:
összes:7,2 Gbyte
alkalmazások:218mByte
média és file-ok:395 mByte
rendszer:1,9 Gb
szabad hely:4,8Gbyte
ha ezeket összeadod és a szabványos 1024-es váltószámot használod akkor látod hogy a gyártók is 1024-al számolnak
na elhiszed már hogy hülyevagymintasegg vagy írjak még pontos adatokat neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!