Sony SP Kevés ram?

Figyelt kérdés
Van egy Sony SP telefonom 4.3 as rendszerrel nem rootolt, megpiszkált gép minden gyári. Olyan problémám van, hogy amikor játszok semmi baja nincs, de ha elkezdek Chromet használni nagyon lelassul, lassan jön fel a billentyűzet stb. Google Play Szolgáltatások eszik nagyon sok ramot, ha nem megy a Beállítások kb 200 Körüli Ramom lehet a 700 ból. Valami ötlet? Válaszokat előre is köszönöm!!

2014. febr. 14. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A google chromenak nagy a rendszerigénye telefonra/tabletre. Szerintem ezzel nem lehet mit csinálni. Nekem 2GB ramon, 4 mag 1.5GHz-n már nem laggol ( nexus 7 ) de kissebb telefonon igen.
2014. febr. 14. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ!
2014. febr. 14. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is SP-m van és egyáltalán nem lassú a chrome sem! Az alkalmazás beállításoknál keresd meg a chromeot és töröld a gyorsítótárat és az alkalmazás adatokat, ezzel olyan lesz a chrome, mintha most raktad volna fel (jóval gyorsabb, de töröl minden tevékenységet)!
2014. febr. 15. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
De a legegyszerűbb, ha letöltöd a clean mastert és használod! Nekem kétnaponta csak a chrome 80-100mb felesleges cuccot szed össze ami csak lassítja a telót!
2014. febr. 15. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont nemrég volt egy kérdés, hogy szoftveresen félig tönkretette a clean master az sp-t, inkább egy másik ramtisztítót keress. http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
2014. febr. 15. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!