Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van 1 sony ericsson x8-as...

Van 1 sony ericsson x8-as telefonom. A problémám vele a kevés memória, ahova menthetek. Mindenhol azt hallom, hogy rootolás, meg stb, de én nem értek hozzá. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Hiába van 8 gb-os memóriakártyám,ha nem tudok rá alkalmazásokat letölteni. Van erre valami megoldás egy hozzá nem értő számára?
2012. febr. 8. 21:58
 1/6 anonim válasza:

Rootold ki xD

Am root nélkül nem tok más megoldást...

Gondolom már mindent át tettél sdre anit tudtál :/

2012. febr. 8. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:

2.1-nél nehéz áttenni az alkalamzásokat az sd-re. Ott ez még nem volt támogatott.

Bárhogy is nézzük, ha szeretnéd a kártyát is használni arra, hogy az alkalmazások ott legyenek ahhoz mindenképp rootolnod kell. Aztán app2sd script meg memóriakrátya particionálás vagy az egyszerűbb megoldás a linksd ami megoldást nyújthat. Ha kicsit jobban bele akarsz menni akkor meg a rom csere.

De ha nagyon nem értesz hozzá és többszöri átolvasás (vagy youtube-os videók nézegetése) után se jön meg a bátorságod hozzá, akkor hagyd a fenébe és szerezz olyan telefont amin már gyárilag 2.2 van cseréld el egy nem androidos telefonra.

2012. febr. 8. 22:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a romcsere érdekelne... De sajna a másik megoldás nem sikerült,akkor ez még úgyse sikerülne,igaz? Melyik romot lenne érdemes rárakni? Mert kb milliót találtam. :(
2012. febr. 9. 01:10
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:

[link]

Én is félve álltam neki (x10 mini pro-val), de most tökéletesen fut. Beletelik egy kis időbe míg sikerül, de megéri!

2012. febr. 9. 11:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És ezek közül melyiket válasszam? Melyik jobb?
2012. febr. 9. 11:29
 6/6 Beviz Elek ***** válasza:

"Eredmény megtekintése"

124 szavazatból talán kiderül. Meg olvasd a fórumot

2012. febr. 9. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!