Van 1 sony ericsson x8-as telefonom. A problémám vele a kevés memória, ahova menthetek. Mindenhol azt hallom, hogy rootolás, meg stb, de én nem értek hozzá. Mit tudok csinálni?
Rootold ki xD
Am root nélkül nem tok más megoldást...
Gondolom már mindent át tettél sdre anit tudtál :/
2.1-nél nehéz áttenni az alkalamzásokat az sd-re. Ott ez még nem volt támogatott.
Bárhogy is nézzük, ha szeretnéd a kártyát is használni arra, hogy az alkalmazások ott legyenek ahhoz mindenképp rootolnod kell. Aztán app2sd script meg memóriakrátya particionálás vagy az egyszerűbb megoldás a linksd ami megoldást nyújthat. Ha kicsit jobban bele akarsz menni akkor meg a rom csere.
De ha nagyon nem értesz hozzá és többszöri átolvasás (vagy youtube-os videók nézegetése) után se jön meg a bátorságod hozzá, akkor hagyd a fenébe és szerezz olyan telefont amin már gyárilag 2.2 van cseréld el egy nem androidos telefonra.
Én is félve álltam neki (x10 mini pro-val), de most tökéletesen fut. Beletelik egy kis időbe míg sikerül, de megéri!
"Eredmény megtekintése"
124 szavazatból talán kiderül. Meg olvasd a fórumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!