Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy 3,2 megapixeles mobilos...

Egy 3,2 megapixeles mobilos kamerával már jó képeket lehet készíteni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 08:59
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Szia;Nyugodtan vehetsz,2 Mp-től felfelé,s nem a számok számítanak itt sem persze,hanem nézz jól körbe,pl a Mobilmania.hu-n.Teszteknél tesztfotók is.Épp nemrég láttam ott,hogy egy 3 Mp körüli gépnek az egyik fotóját vizsgálva a 8Mp-eshez képest,de általában is kiemelkedően éles képeket produkál;Nokia(nekem sosem volt),ronda a hátulja mint bűn,de összességében,s szoftveres csodaként emlegetve gyorsaságban,és mint említem,képalkotásban is kiváló,kb 50 ezerért;nyújtva annyit ha nem többet,mint a jóval többe kerülő "csicsás" csodák.Szerintem,az itt feljebb leközölt D900-as fotók remekek,a készítőjük is ügyes (hogy miért elégedetlen vele a tulaj;az legyen az Ő gondja).Továbbá,érdemes hallgatnod azon hozzászólóra (valamely lap tetején tán),aki a K750,illetve a G600-akat emlegeti;TUDJA,MIRŐL BESZÉL!!Mivel sokat olvastam e témában,s nékem is több éve egy Sony K750-em van;csak alátámasztani tudom,hozzászólását.Sikeres kiválasztást-vásárlást-és örömökben-megelégedettségben gazdag használatot kívánva Néked.A k750-nek pl csak "bélyeg"-video képessége van,tehát pl,ha ebben speciel többet akarsz,akkor feltétlen mást válassz,bár szerintem még az is elfogadható,csakhát azóta lefolyt e témakörben már ez-az,tehát a pénzedért kaphatsz jobbat. :)
2009. dec. 15. 12:55
 22/23 anonim válasza:
Bocs!;a túlinformáltság átka,a leterhelt agykapacitásnak "hála",EZT AKARTAM FENTEBB AJÁNLANI: [link] Üdv;
2009. dec. 15. 12:59
 23/23 anonim válasza:

A Samsung D900i szerintem rendkívül jó képet csinál, igaz ehhez be is kell állítani a kamerát (expozíciómérés, fókusz... stb.) Nekem is az van, már lassan 2 éve, megbízható is szerintem, nem is akarom lecserélni.

Van egy képem is róla (bár ez nem a legjobban sikerült, 1024x768-as felbontás):

[link]

Nagyobb képméret esetén jobb a kép is:D

2009. dec. 17. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!