Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy 3,2 megapixeles mobilos...

Egy 3,2 megapixeles mobilos kamerával már jó képeket lehet készíteni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 08:59
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Szerintem igen. Nekem 3mp-s és szép képet csinál. Na most nyilván relatíve...ne viszonyítsuk egy 12mp-hez.
2009. dec. 9. 09:21
 2/23 anonim ***** válasza:

Az én telóm 8.1 mp-es,de a 4 mp-es fényképezőm százezerszer szebb képeket csinál.

Úgyhogy szerintem egy 3,2mp-el biztosan nem lehet szép képeket csinálni.

2009. dec. 9. 09:40
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy hány megapixeles a kamera, hanem az, hogy milyen az optikája. Márpedig egy mobilnak nem igazán "van" optikája, szemben egy fényképezőgéppel. Tehát mobillal soha nem lesz olyan jó a kép, mint egy "jobb" optikával rendelkező fényképezőgéppel. Függetlenül attól, hogy hány megapixeles.
2009. dec. 9. 09:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Addig jó, amíg nincs fényképeződ. Aztán, ha összehasonlítod a kettőt akkor láthatod, hogy nagyon nagy a különbség, még akkor is, ha a fényképező is csak 3.2es. Én is azt hittem, hogy majd milyen jó lesz, még "vaku" is van rajta, aztán a fszt. Tök szar a géphez képest. A "vaku" lófszt nem ér, de még teljes nappali fényben sem lehet vele lefényképzeni mondjuk egy fekete macskát, mert csak egy fekete paca, semmi más nem látszik belőle.
2009. dec. 9. 10:25
 5/23 anonim válasza:

Samsung D900i 3Mpx ( ilyet még véletlenül se vegyetek, mert ritka buta és lassú egy dög.. )

pár kép amit még anno csináltam vele:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 9. 11:15
 6/23 anonim ***** válasza:
tisztázzuk hogy a telefon az telefon ... a fényképezők mindíg jobb képet fognak csinálni ... egyébként arra jóképet csinál hogy myvipre meg hasonló ***** oldalakra tudj képet csinálni vagy arra hogy gyorsan tudj vele képet csinálni ... de ha fényképezni akarsz akkor vegyél dig.fényképezőt meg egy olcsóbb mobilt és ha egybe akarod akkor még a háztartásiba veszel ragasztószallagot :D
2009. dec. 9. 15:09
 7/23 anonim ***** válasza:

Megapixel alapból nem számít annyira, az csak a felbontás.

Mint ahogy írták már, az optika meg minden ilyesmi számít.

De amúgy nekem 8.1 megapixeles mobilom van, és jól néznek ki a képek, de egy fényképezőhöz nem fogható.

Viszont akinek csak arra kell, hogy néha-néha ezt-azt lefényképezze, családi eseményeket, arra jó egy jobb mobil is.

Amúgy ha van vaku a mobilon, akkor valószínű jó (illetve jobbat) csinál, vaku nélküli telefonoknak nagyon szar a képük.

2009. dec. 9. 15:51
 8/23 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem, hogy a fényképezőgép e a jobb vagy a mobil, hanem azt hogy milyen képet csinál? Mégse járkálhatok egy fényképezőgéppel a zsebemben.
2009. dec. 9. 16:47
 9/23 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon brutálisan dúrva és nevetséges válasz volt kedves kérdező!! :)

Ha fényképezni szeretnél,ugyan miért ne sétálgathatnál a zsebedben egy fényképezővel?? Ha nem akarsz fényképezni,minek tetted fel a kérdést egyálltalán? :)

2009. dec. 9. 17:54
 10/23 A kérdező kommentje:
És a fényképezőgéppel lehet telefonálni? Meg nekem nem arra kell hogy most nekikezdjek egy természetfotózásnak, hanem arra, hogy ha látok valamit, esetleg valakit lefényképezzem.
2009. dec. 9. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!