Milyen 5 megapixeles mobilt ajánlanátok ( amivel jó
képeket és videót is lehet készíteni), és jó árban
is van?
Figyelt kérdés
5 megapixeles, autófokuszos kamerával legalább.
Pannon-os előfizetéssel, 50 alatt létezik?
2010. ápr. 11. 18:17
1/10 anonim válasza:
Én pont ma néztem a Samsung Monte-t nagyon megtetszett csak vettem nem régen egy Nokia 5800-t és azt koptatom, de ha lehetne azt venném. 50.000Ft alatt szerintem meg is kapod.
2010. ápr. 11. 18:22
2/10 anonim válasza:
Miért nem veszel egy sima fényképezőgépet?
De ennyiért már félprofi videokamerát is kapni...
2010. ápr. 11. 18:28
3/10 anonim válasza:
azzal lehet játszani? netezni? TELEFONÁLNI? sms-t írni? érinteni? :) gondolkozz rajta xd
2010. ápr. 11. 18:29
4/10 anonim válasza:
Tudod mit?
Veszel egy pspt (használtan jó minőségben kb 25ezer)
És egy olcsó mobilt amivel telefonálni és smszni tudsz.
És ez így 50000ft
2010. ápr. 11. 18:30
5/10 anonim válasza:
Nekem még régről van Samsung g800-m, szép képeket csinál, jó a video minőség csak kicsitt kicsi a video. De a Samsung g810-nek már a videója is tökéj.
2010. ápr. 11. 18:30
6/10 anonim válasza:
Sony Ericsson Aino?
2010. ápr. 11. 18:52
7/10 anonim válasza:
Vehehe..aztán fogd a péespéd a fényképezőt a telefont és vágd zsebre...mókásan fox kinézni. A kedves előttem válaszoló nem érti a lényeget. Lehet hogy nem a telefon a legjobb,de mindezt egyszerre tudja...ugye,komprumisszum. Én inkább egy független Lg viewtyt vennék, már csak 35 körül van ujjonan és még mindig jó teló. A Pannonnal az a baj hogy nincs választék,meg hamar kifuttatják a telefonokat. Ja meg amíg árulják, addig is náluk a legdrágább. Neked talán a Sonyericsson c901 felelne meg. Meg nincs is más most a pannonál ami megfelelhetne, ebben az árfekvésben.
2010. ápr. 11. 23:44
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van jó fgépem és egyszerű telefonom jelenleg külön. Viszont látom, hogy milyen sokfajta készülék van jelenleg ami sok mindent is tud egyszerre. Ha mobilt váltok, akkor szeretnék olyant, amivel fényképezni is tudok, és akkor nem kell a kisbabám babakocsija, játékai, pelenkázó táskája, stb. mellett még a fgépet is cipelnem, ha valahova megyünk.
Köszönöm az ötleteket, megnézegetem az ajánlott készülékeket. :o) Szép napot!
2010. ápr. 12. 08:47
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként pont ez a jó benne, mert a mobil mindig nálunk van, és ha fényképezni szeretnék, akkor ott van kéznél. :o)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!