Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha valaki engemet telefonban...

Ha valaki engemet telefonban le k*rvázott és szita az anyámat, és ha nem tudom de nem rejtette le a tel. Számát (vagy is tudom a számot) akkor én tudok ellene feljelentés-tenni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:55
 1/10 dirtboy ***** válasza:

egyáltalán van felvételed a beszélgetésről?

ha van akkor talán de nem tudom,ha nincs akkor esélytelen.

egyébként ez annyira hétköznapi dolog hogy szerintem nem is foglalkoznának vele,néha még a tettlegesség is alig érdekli őket.

2014. febr. 10. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
azért feljelented mert lek*rvázott?
2014. febr. 10. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Van bizonyíték? Ha nincs, kizárt hogy elhiggyék.
2014. febr. 10. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
ezzel a helyírással ne akarj már bárkit is bármiért feljelenteni mert körberöhögnek ott is...
2014. febr. 10. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
miért nem mondod meg egyből apukádnak?
2014. febr. 10. 20:01
 6/10 anonim válasza:
100%
Add meg a számát, én le stricizem
2014. febr. 10. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
elég ha felhívod, és beijeszted...valaki ennyire amatőr, hogy még a számát se képes elrejteni, ha már szórakozik...rendőrséget szerintem se csinálj belőle, mert úgyse lesz semmi...se bizonyíték nincs, és igazából max zaklatás miatt lehetne, de azt is akkor, ha rendszeresen hívogatna...
2014. febr. 10. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
először tanulj meg helyesen írni :D
2014. febr. 10. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha megadod a számát holnapra telefonja se lesz!

(Ráküldök annyi vírust hogy ....)

2014. febr. 10. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Tehetsz feljelentést, csak kiröhögnek, meg az nem ingyen van. Nincs bűncselekmény, ami megvalósult, nincs semmi bizonyítékod, mégis hogy gondolod? Lépj túl rajta, valaki poénkodott egy nagyot, te meg ne foglalkozz vele, hülyék mindig lesznek, muszáj eltűrni őket, és egyszerűbb, ha nem alacsonyodsz le a szintjükre.
2014. febr. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!