MuSky kérdése:
Ellopott mobil miatt érdemes feljelentést tenni?
Figyelt kérdés
hogyan találnak meg egy mobilt illetve mennyire gyakori,hogy meg lesz?
egy szóval érdemes emiatt rendőrségre menni, vagy hagyjam inkább ?
2013. máj. 23. 15:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd.
A rendőrség nem fog minden embert megállítani, mondván, hogy elloptak egy telefont.
2/5 anonim válasza:
IMEI szám alapján megtalálhatják,meg ha Samsung okos telod van te magad is megtalálod!
3/5 anonim válasza:
Nekem 3 éve lopták el a telefonom, feljelentést tettem. 2 hónap után kaptam egy levelet, hogy a nyomozást felfüggesztették. Sajnos nem az a jellemző, hogy megtalálják, de talán egy próbát megér, hátha pont a tiéd lesz meg.
4/5 anonim válasza:
Ha neked ér annyit a telefonod, hogy bejelented, akkor tedd meg.Egy plusz arra, hogy lehetőséget adj a megtalálásához.
5/5 pinkpancser válasza:
Menj a rendőrségre! Ha balf@sz lopta el akkor marad az IMEI és még be is kapcsolja, így meg tudják találni, illetve a magyar rendőséget ismerve esélyesebb, hogy véletlenül találják meg. Viszont ha nem tettél feljelentést, akkor miért kapnád vissza, ha netán megtalálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!