Milyen telefont érdemes venni ami még 1 év múlva sem lesz annyira lemaradott?
Figyelt kérdés
Manapság nagyon sok új, egyre jobb és erősebb telefonokat dobnak a piacra. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, nem tudom milyen telefont érdemesebb megvenni: egy olcsót amit fél év múlva újra lecserélhetek vagy drágábbat ami esetleg 1 évnél is többet tart és nem lesz lemaradott annyira a versenytársaihoz képest. Nem vagyok gazdag, de a minőségre és a tudásra hajlandó vagyok 150.000-et kiadni ha még sokáig használhatom. Mindenképp használt telefont szeretnék mert az újat nem hiszem hogy később megvenné nekem akárki 100000ért. Elsőre a samsung s4 tetszik,júniusban venném gondolom addigra lemegy kicsit a használt ára( jelenleg 180.000 használtan)2013. máj. 6. 09:16
1/7 anonim válasza:
Galaxys4,s3/Lumia .../HTC.../Sony...
Ahova pontot raktam az azt jeelnti hogy sok jó féle van ott te döntesz
2/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor inkább drágább és tartósabb
Köszi!
Mi a véleményetek a használt telefon vásárlásáról? Mire kell figyelni?
2013. máj. 6. 09:24
3/7 anonim válasza:
Az iphone -oknak igen tartós áruk van. A 4 ével ezelőtti 3gs is 35-40k használtan.
Kérek minden vér pisit, hogy ne kezdjék el ezt is tele offolni, hogy az iphone így szar úgy jó, és h galaxy -k mennyire szarok vagy jók. köszönöm!
4/7 anonim válasza:
Én azért nem szeretem azt mert divat telfon,mindenkinek az van ,aztán szar az IOS! Galaxy-t is azért szeretem mert szép telefonokat gyártanak de az android is sazr,mert összeomlik sokszor,nekem a Lumia tetszik amibe windows op. van
5/7 A kérdező kommentje:
mindennek van jó és rossz oldala, nincs tökéletes sajnos
2013. máj. 6. 09:28
6/7 anonim válasza:
Az S4-es például még 3 év múlva is jó telefonnak fog számitani, ahogy most az S2-es is.
7/7 A kérdező kommentje:
egyéb ötlet?
2013. máj. 6. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!