Szerintetek? Az apródon nem régen találtam egy hirdetést hogy samsung galaxy s4-et lehet venni 68. 000ft-ért
Az apródon nem régen találtam egy hirdetést hogy samsung galaxy s4-et lehet venni 68.000ft-ért
jó bele mentem az egészbe írtam a hirdetőnek meg minden,megbeszéltük az átutalást stb.. es 21.-én reggel elutaltam a fele pénzt,majd másnap megkapta és azt mondta hogy elküldte a telefont de azóta se jött meg,írtam a hirdetőnek hogy nem jött meg a telefon,de 1 napja nem válaszol!Szerintetek várjak még vagy pedig jelentsem fel jogtalan haszonszerzés vádjával?
feltehetően így jártál
jelentsd fel, de ilyen összeggel az eljárástól ne várj sok eredményt (ismerősöm 60 ezret bukott hasonló okból)
sosem utalunk előre! ha csak úgy adja, akkor keressen más verebet
Inkább lődd tökön magad.Először is ha az IQ-d meghaladja az 50-et akkor tudhatnád hogy SGS4-et nem kapsz 100ezer alatt.Másik dolog.SOHA nem szabad utalni.Még ismerősnek se.Elmész a hirdetőhöz ahova megbeszélitek,ott megnézed kipróbálod,ha kóser akkor KÉSZPÉNZZEL kifizeted.Normális ember így vásárol internetről magánszemélytől.
Ezt a dolgot buktad.Még szerencse hogy ilyen olcsó volt és csak a fele pénz.
Írj neki levelet az elérhetőségein, valószínű el fogja olvasni, hogy amennyiben nem jelentkezik, vagy küldi a telefont, feljelentést teszel ellene. Amennyiben a rendőrség úgy látja, hogy egyértelmű a dolog, megindítja a nyomozást. Nekik is fontosak a sikeres ügyszámok.
Jó eséllyel meglesz a pénzed, valószínű egy hülyegyerek csinált ilyet, épeszű ember nem tenné, nagyon könnyű utánajárni.
Ha feladta postán és nem kamu akkor valószínűleg ajánlva adta fel. Kérd el tőle a feladást igazoló "nyugta" másolatát. Ezzel tudná igazolni a feladást.
Ha nem jelentkezik akkor lehet, hogy tényleg átverés volt. Apródon biztosan nem utalnék előre. Oda az tesz fel és azt amit csak akar. Vaterán legalább látod a visszajelzéseket. A termék egyébként szerintem is gyanúsan olcsó...
nálam még csak 23.-a van ... a dátumaid alapján tegnap adta fel, erre ma reggel itt zokogsz, hogy nem kaptad még meg, és nem válaszolt a tegnapi emiledre ... az a helyzet, hogy elolvastam az üzenetet amit küldtél neki, hát arra én sem válaszolnék ... szerinted egész nap ott ül a gép előtt és a te üzeneteidet várja, hogy válaszolhasson? nem vagy kicsit türelmetlen?
lehet, hogy átverés, de ahhoz, hogy az biztos legyen várj még pár napot
magyar postánál az átfutási idő 2-3 nap :)))
Ezt figyelembe kéne venni, meg gondolom dolgozik és nem egész nap ül gép előtt...
68ezerért s3-mat kapsz talán használtam, 4-et ne :D
Ha kapsz is valamit az max egy s4 kínai klón lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!