Nem működik a MoliPlayer Pro, mit csináljak?
Hát, van ingyen VLC ami még a CIA által lekódolt fájlokat is lejátssza, ismeri az összes feliratot, ami csak van, kezeli a több nyelvű hang- és feliratsávos fullHD mkv-kat is....
Kicsit potyára költekeztél.
Mx player is free, az egyik legjobb ilyen app.
Egyébként nem tudom miért nem látja, esetleg olyan mappában van amiben nem nézi a program. Próbálgasd átrakni őket valami olyan mappába ahova a rendszer alapból rakja a videókat pl. amit kamerával felvettél. De ha ott se látja akkor nincs ötletem, appon belül valami beállítás van hogy hol keressen videót?
Első: Küldenél egy linket honnan tudom letölteni a VLC-t? Azzal kezdtem a keresést, de marketben csak remote appok vannak.
Második: Mx Playert, szintén nem találtam marketben. Nem tudom már hova rakjam mert ha rákötöm a gépre, 5 mappa van alapból: Music,Ringtons, Documents, Pictures, Videos, és egyértelműen a Videos mappába raktam.
Harmadik: Nincs SD kártyám, mivel nem is lehet bővíteni a telefont, így olyan probléma nem lehet, hogy nem látja az ott lévő fájlokat.
Beállításokat már próbáltam nézni az appban, de nem találtam semmi olyan opciót, ami segíthetne a problémámon.
Árnyékra vetődtünk. A HTC alapján én is biztos voltam benne, hogy android. Le vagyunk maradva. :D
Meg a VLC fejlesztői is kicsit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!