Telefonomba nincs semilyen kártya, mégis működik, email, facebook, stb. Hivni nemlehet! T-mobilos kártya volt benne! Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 08:49
1/5 Tengor válasza:
Sim kártya nélkül elég nehezen fogsz telefonálni GSM hálózaton. Az, hogy winfin keresztül tudsz netezni az meg teljesen normális.
2/5 paintball0201 válasza:
Wifi-n keresztül persze hogy működik a Facebook meg ilyesmi de szerintem az lehet hogy a telefon függő valamilyen hálózatra és ezért nem tudsz hívni vele! ;)
3/5 anonim válasza:
az okos telefonok gond nélkül elindulnak és wifivel minden fennakadás nélkül megy
esetleg bekapcsolásnál küld egy üzenetet h nincs sim benne
nem tudom hogy érted h "mi lehet a probléma"
ha azt akarod h ne legyenek benne a google meg face fiókjaid akkor töröld őket a beállításokban
vagy csinálj egy gyári beállítások visszaállítását
akkor a telefon visszaáll gyári "szűz" állapotába
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hivni akarok vele,hanem eladni,csak nemakarom hogy adatok maradjanak benne,de már kösz nektek,megoldottam!
2014. febr. 7. 14:39
5/5 Tengor válasza:
Hát, ha mondjuk ezt kérdezted volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!