Xperia Tipo sd kártya probléma? (segítség)
Figyelt kérdés
Xperia Tipo telefonomat ma újraindítottam és amikor bekapcsolt, kiírtahogy sd kártya csatlakozva meg minden más, utána mentem volna a galériába és észrevettem hogy ami volt a kártyán azok nincsenek meg, megnéztem a zenéket is és azok sincsenek meg a játékok meg mind megvan szóval nem értem..többször is újraindítottam utána meg kivettem a kártyát aztán visszaraktam de semmi. Már nem tudok mit csinálni! :/ Mi lehet a aja? Ilyent még egyszer sem csinált!!2014. jan. 1. 23:57
1/4 anonim válasza:
Beállítások/Alkalmazások/Mind/Album vagy Galéria - Adatok törlése. Jelezz, változott-e valami.
2/4 A kérdező kommentje:
megcsináltam és semmi..
2014. jan. 2. 01:41
3/4 anonim válasza:
Csináld ugyanazt amit fentebb írtam csak keress médiatárolót. Ha ezután sem jó, egy másik telefonnal vagy számítógéppel ellenőrizd, megvannak-e fájlok.
4/4 A kérdező kommentje:
hát most csak a maradék mappákat letörölte..
2014. jan. 2. 03:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!