LG KP502 vagy samsung s5230?
Figyelt kérdés
melyiket vegyem meg?2009. dec. 7. 14:32
1/12 anonim válasza:
A két telefon paraméterei nagy vonalakban szinte ugyanazok. Annyit tudok, hogy a Samsung van rózsaszínben és feketében is. Valamint hogy az LG 5000-el olcsóbb dominóban, mint a samsung.
2/12 anonim válasza:
A SAMSUNG! NEKEM AZT AJÁNLOTTÁK ÉS MEG IS VETTEM RÓZSASZÍNBEN! ÉS BEVÁLT! IMÁDOM! (AM NEMSOKÁRA lesz gyöngyházszínűbe is!):)
3/12 anonim válasza:
én is e 2 teló között vívodok. :S
De az egyik barátnőmnek Lg-je van, tesójána samsung. és azt mondja hogy az LG kicsit lassabb, meg mindig van valami baja. és még annyit mondott hogy a samungnak szebb a belső kialakítása,látványa, az LG-jé csak olyan nagyon egyszerű.
Ja és ő azt mondja most így (asszem) fél év után, hogy samsung sokkal jobb, kár hogy nem azt vette meg.
4/12 anonim válasza:
én is pont ezen a kettőn gondolkozom,hogy melyik. de maradok a samsungnál,mer 2 o.társamnak lg van és 1 o.társamnak samsung és az lg képe hamarabb elmosódok, a samsungé szép képet csinál,meg az lg lassabb. szal SAMSUNG (LLLL)
5/12 anonim válasza:
mindenképpen nokiát vegyél, pl nokia 5800
6/12 anonim válasza:
am nemis lassu az LG nekem kp502 van...
7/12 anonim válasza:
bocs de most nemizgat a nokiád :) sztem ha már 2 olyan telefont sorolt fel ami érintőképernyös akk olyat akar... :)
8/12 anonim válasza:
te hülye majom, a nokia 5800 érintőképernyős, ennyi ésszel szabadlábon
10/12 anonim válasza:
Énis ez a 2 között vacilálok LG felé húzott a szívem,de most elbizonytalanitottatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!